- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gghrtz
őstag
Hadd vegye csak! Az ő dolga. Én maradok az olcsó, de jobb kínainál... ( Na meg EU-ban hivatalosan nem is fogsz kapni olyan dualSIM-es telefont, aminek még az akkuja is jó, jó minőségű, gyors és nagy felbontású és nem 100.000Ft) Ja és, nem tucattermék kinézete van azt el is felejtettem.
-
babkukta
senior tag
Ja ok, tehát mindig a legolcsóbbat érdemes venni, mert az megéri feltétlen
Ha elkéri az árát, kérje, csak jó legyen. Ugyanígy nem veszek se olcsó ételt, ruhát stb, mégis megvagyok. Drágább? Na istenem. Ettől még nem fogom a saját sz.romat megenni. Lehet h vki az olcsóságot szereti (nem is egy ismerősöm van), egészségére!
Ettől még egyáltalán nem lesz tudatlan egy vásárló. De ha te így érzed, akkor nekem mind1. Ettől még biztos h nem fogok kínából rendelni semmi sz.rt sz.r garanciáért, minőségért. (Oké, talán egy Oppo elférne, de amíg nem látom, azt se venném)
-
-
babkukta
senior tag
Én nap mint nap olvasom az új telefonokról szóló híreket, legyen itt szó meizuról, xiaomi, xolo, huawei meg a tökömtudja milyen biznisz cégekről, és soha nem éreztem egyiknél se kényszert arra, h én ilyen telefont vegyek, akármennyibe is kerüljön. Nem vagyok egy gazdag gyerek, nem is vagyok milliomosok leszármazottja, de nekem ezek nem kellenek!!!! Nekem túl gagyik. Oké, lehet h ugyanaz van benne, mint egy híresebb brandében, de... nem. Számomra nem értékes egy ilyen telefon. Inkább kiadok 2x annyit egy ugyanolyan tudásért, de tudjam h ott a szakszerviz, a múlt, a márka, minőség. Lehet h kevesen vannak így, de én ilyen vagyok... inkább egy Sony, Nokia, HTC
-
halkow
őstag
hát nem a legjobb ajánlat
-
gghrtz
őstag
En tavaly nyaron vettem 5"-es FHD telefont 50,000 Ft-ert. (Aminek a kameraja es a hangja is tok jo volt hozzatennem)
-
Lehet kéne neki, igaz ez a hardver már ennél olcsóbban is elérhető
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest