Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
batabe
senior tag
Frissítés megy ota és fájlból betallózva is offline.
én webes felületről konfiguráltam az első alkalommal, nem tudom, hogy mobil appal megy-e. ki kell próbálni (az van angol nyelvű)
kétféle lehetőség van, vagy lesz két külön SSID 2,4 és 5 Ghz-re, vagy egy egyesíted, és egy SSID alatt érhető el mindkettő. -
batabe
senior tag
Hello,
nekem is ilyenem van, hosszú ideig a 2.8.91 stabil gyári verzióval használtam, ebben fixen van angol nyelv. de egy probléma gyanú miatt frissítettem, 2.13.x -re, abban is megjelenik a választható angol nyelv, de nem vált át angolra. Igazából google translator szépen megoldja, ha managelni kell
Illetve vannak alternatívák a gyári firmware-re, erről a többiek tudnak nyilaktozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Építő/felújító topik
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max tökéletes hibátlan eladó
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- SZINTE ÚJ! MacBook Air M4 - 13 , 16 GB RAM, 512 GB SSD, Éjfekete + 4 év garancia + balesetbiztosítás
- Lenovo Legion Go S 32GB/1TB Garancia + Ajándék
- Lenovo ideacentre Gaming 5 Limited
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest