- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszo94
őstag
Üdv Urak!
Kellene egy kis help.
Albérletbe költöztünk, Telekomos a fő router, amihez nem nyúlhatok, mégcsak LAN kábelt sem tudok áthúzni - főbérlő az ikerház másik oldalán, kaptunk egy jelszót és netezhetünk azon. Viszont nekem ugye itt a felokosított Prometheus-os Mi router, az egész hálózat bekonfigolva (DLNA, Samba, stb), ráadásul elég gyenge a lakás töb bpontján a wifi.Na de ez mindegy is, a lényeg: a TP-Link routeremet (amit szülőknek otthon hagytam) be tudtam állítani OpenWRT-vel, hogy AP módban wifiről is továbbítsa a jelet (ez lenne a repeater mód, ha jól tévedek), viszont a Prometheus-ban csak a sima, WAN-os AP van, amit csak kábellel tudnék használni. Most akarok fordítani egy új rendszert (beállításokat kimentettem, remélem vissza is tölti majd), hátha bele tették már - viszont ha valaki használja még ezt a rendszert és tudna ebben nekem segíteni, azt megköszönném
OpenWRT alatt nem volt stabil a router, ezzel a Prometheussal viszont már fél éve stabilan fut, úgyhogy maradnék ezen a vonalon ha lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest