Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv Urak!
Kellene egy kis help.
Albérletbe költöztünk, Telekomos a fő router, amihez nem nyúlhatok, mégcsak LAN kábelt sem tudok áthúzni - főbérlő az ikerház másik oldalán, kaptunk egy jelszót és netezhetünk azon. Viszont nekem ugye itt a felokosított Prometheus-os Mi router, az egész hálózat bekonfigolva (DLNA, Samba, stb), ráadásul elég gyenge a lakás töb bpontján a wifi.Na de ez mindegy is, a lényeg: a TP-Link routeremet (amit szülőknek otthon hagytam) be tudtam állítani OpenWRT-vel, hogy AP módban wifiről is továbbítsa a jelet (ez lenne a repeater mód, ha jól tévedek), viszont a Prometheus-ban csak a sima, WAN-os AP van, amit csak kábellel tudnék használni. Most akarok fordítani egy új rendszert (beállításokat kimentettem, remélem vissza is tölti majd), hátha bele tették már - viszont ha valaki használja még ezt a rendszert és tudna ebben nekem segíteni, azt megköszönném
OpenWRT alatt nem volt stabil a router, ezzel a Prometheussal viszont már fél éve stabilan fut, úgyhogy maradnék ezen a vonalon ha lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Classic / Xbox 360
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- Autós kamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest