- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrol
tag
Sziasztok,
Vettem egy Xiaomi Mi Router 3-as, 802.11ac protokollos routert a meglévő DIGI 1000 Mbit-es kapcsolatomhoz, de sajnos problémáim vannak a sebességével.
Ez a router az egyetlen hálózati eszköz és a lakásban csak wifi-n csatlakozik minden eszköz, jelenleg a vezetékes net nincs használva.
Viszont a speedtest.net alapján a telefonokon csak 40/40 Mbit-et mér 2.4GHz-en, az ipad-en pedig 5GHz-en úgy 50/50 - 80/50 -ig mértem a wifi sebességét.Az asztali PC a legtávolabbi szobában szintén wifin csatlakozik ezzel az eszközzel, de a speedtest itt is csak 60/40 Mbit körüli mérést produkál 2.4 GHz-en. (Az 5GHz-es wifi jelet érthetetlen módon nem is látja...)
A Mi Wifi beállításainál a QoS ki van kapcsolva és az 1000 Mbit-es sebesség manuálisan lett beírva, mert magától 10, de max 25 Mbit-et mér.
Természetesen a környéken lévő wifi jeleket átpásztáztam és igyekeztem elkerülni a csatorna ütközést is.Egyszerűen már nem tudom mit állítsak be, mert már mindent néztem. Mi lehet a probléma?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest