Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
K_a_m_i
tag
válasz
lócitrom
üzenetére
Szerintem az, hogy hány Mb/s függ a PC-től, routertől is, hogy milyen gyors. Az enyém régi, lassú. Szóval telepítettem a Samba filesharinget (a Playről), beállítottam a jelszót, felhasználónevet, a MUNKACSOPORTOT (nekem nagybetűvel működött és megadtam a netbios (pl. Xiaomi) nevet. Aztán a PC-n a Total Commander parancssorába beírtam, hogy cd \\Xiaomi\, vagy cd \\teló ip cím\ és kérte a nevet és jelszót és működött.
-
pcnet
addikt
válasz
lócitrom
üzenetére
Tanításon azt értik, hogy az eszköz távirányítóját a telefon felé fordítva, a telefon átveszi a távirányító jeleit. Pl a telefonon megnyomod a hangerő + gombot, majd az eszköz távirányítóján is. Ehhez persze az kell, hogy a telefonba ne csak infra adó, hanem vevő is legyen. Pl LG G2 volt ilyen anno.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Éjszakai műszak
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12450H 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest