Hirdetés
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
leslie_smith
üzenetére
Én is Op3n Dottról váltottam, nem bántam meg. A hardver ég és föld. A Miuit egy kissé nehezen szokom meg, de alakul. Én is tartottam a dualsim és sd kártya együtes használatának hiányától, de a nagy belső tárhely számomra elég. A külső adapter nekem nem jött be, kinyomja tokot. Az akksitól kicsit többet vártam, az android rendszer valamiért elég sokat levesz. Talán a fejlesztések - amik folyamatosak - megoldják. Ja és a kijelzőben sem érzek túl nagy előrelépést, a Dott szerintem egész jó volt.
-
lócitrom
őstag
válasz
leslie_smith
üzenetére
az a telefon játékszer ehhez képest. sőt, kimondottan gagyi. nem szól mellette semmi sem. maximum, ha nagyon fontos neked a memóriakártya két SIM használata mellett.
-
DJGABI
addikt
válasz
leslie_smith
üzenetére
-
Dave Crank
senior tag
válasz
leslie_smith
üzenetére
Igaz nem rendelkezem több hónapos tapasztalatta, de:
- Ha lefagy, akkor bekapcs gomb hosszan (10-15mp) és újraindul a telefon, bár nekem még nem fagyott
- Ha mSD-t akarsz bele rakni, akkor csak 1 simet tudsz tenni méghozza 3ff simet, de ha 2 simet akarsz, akkor az mSD helyére 4ff sim mehet
- Kb 25gb érhető el a 32GB-ből, nekem 16gb-s kártya volt lenovo p70a-ban, én azon is elfértem, ez a 25GB is elég, és 2 sim-mel használom.
- Custom ROM van fent nekem, LOS 13.0, 2 napot simán kibír, 3. nap reggelre 30% körül van, offical rom-mal ennél csak többet bír, ahogy olvasgatom a topicot.Szerintem nyugodtan vedd meg, én csak ajánlani tudom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Update 11.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest