Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
pischta
csendes tag
Nézegettem, milyen romra váltsak. Egyik ismerősömnek xiaomi.eu-s van. A jelenlegi global romnál jobbnak tűnik néhány dologban.
Amik nekem fontosak. Stabilitás, biztonság, ne legyen akkuzabáló. A biztonsághoz hozzá tartozik nekem a frissíthetőség. Azt látom, hogy a Xiaomi sem erőlteti a hosszú távú supportot... Milyen alternatívák vannak, amelyekkel minél hosszabb távon szerezhetek be frissítéseket, mellette a rendszer sem gagyi azért? A LineageOS-t néztem, de nem mélyedtem el benne nagyon. Redmi 3-ról váltottam, továbbadtam családon belül. Azon továbbadás előtt cseréltem LOS-ra a romot. Valamennyire így alkalmam volt megismerni, de nem eléggé. Kinézetre nem valami nagy szám, de, ha egyéb szempontok alapján ez az egy alternatíva lesz, lehet, hogy erre váltok. Ha esetleg nem most, akkor később, amikor a telepített rom már nem frissül. De jó lenne most hosszú távú jó döntést hoznom.
Mit ajánlotok? Beleolvasgattam itt a fórumba, de ez alapján még nem tudom a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Gumi és felni topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Házimozi belépő szinten
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő