Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
RAZR_v3
tag
válasz
pischta
üzenetére
Bármilyen MIUI rom alap beállítások mellett (legyen az a hivatalos, vagy a xiaomi.eu-s, miui.hu-s változat) jobb üzemidő tekintetében, mint egy nem MIUI rom. Az ok pofonegyszerű: miközben be van kapcsolva a képernyő és használod a készüléket, a MIUI agresszívan fogja vissza a háttérben futó alkalmazásokat az akkumulátor-kímélő mód bekapcsolása nélkül is, nem engedi őket gyakran szinkronizálni. A Google Fotók alkalmazás addig nem szinkronizálja a képeket, ameddig meg nem nyitom, hiába van bekapcsolva a wifi. A biztonság alkalmazásban lehetőséged van testre szabni alkalmazásonként a beállításokat, az üzemidő kárára. Én azt vettem észre, hogy bekapcsolt Wifi mellett, a képernyő kikapcsolása után egy korábban elindított, de be nem fejeződött feltöltés Google Drive-ra nem folytatódik egészen addig, ameddig ismét bekapcsolom a képernyőt. De teljesen mégse lövi le a wifit, mert ha jön például egy e-mail arról kapok értesítést kikapcsolt képernyő mellett is.

Egy nem MIUI-s rom esetében, például a Resurrection Remixnél ameddig be van kapcsolva a képernyő, minden alkalmazás szabadon szinkronizál a háttérben. A Google Fotók alkalmazás a háttérben egyből szinkronizálja a képeket, amint bekapcsolom a képernyőt és van wifi. De ennek van hátránya: bekapcsolt képernyő mellett jobban merül az akkumulátor. De amint kikapcsolod a képernyőt, működésbe lép az Android Doze, ami csak bizonyos időközönként engedi az alkalmazásokat szinkronizálni a háttérben. Ez segít abban, hogy ne merüljön le hamar a telefonod, miközben nem használod.Ha fontosak a frissítések és ez a fő telefonod, akkor mindenképp a xiaomi-eu-s romot ajánlom. Nekem még a béta verziók is alkalmasak voltak mindennapos használatra, olyankor hetente jönnek frissítések, jelenleg 2018. októberi az android biztonsági hibajavító csomag szintje, ami neked fontos a biztonság miatt.
Oreos Resurrection Remix, stb. nem MIUI-s romokkal kapcsolatban nincsenek tapasztalataim a mindennapos használat tekintetében. -
DJGABI
addikt
válasz
pischta
üzenetére
miui vonalon xiaomi.eu teljesen jó választás, esetleg miui.hu ha valaki a hazait részesíti előnyben. 10-es nem tudom hogy áll most, a 9 biztosan kiforrottabb
hivatalos lineage-t nagyon nem ajánlom [link]
dotos-ben az érintésérzékelés valahogy fura volt, alkalmazás telepítés lassúcska, meg hamar belassulgatott
most aicp-ot nézegetem, ezt úgy tűnik frissítgetik [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest