- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
siddis
őstag
Nekem direkt jó, ha bekapcsol az ujjlenyomat-olvasóval a képernyő,mert annyival kevesebbet kell nyomkodni a fizikai gombokat; ment már tönkre sajnos oldalsó gombsor-panel egy másik telómban.
-
Nerazim
őstag
Köszi srácok, akkor marad a barkács
-
-
siddis
őstag
Amúgy már tölthető a weboldalról is a 12.28-as Developer ROM..
-
bunnyhu
senior tag
Egyébként nekem meggyőződésem (lehet rosszul) hogy pl. a folyamatosan figyelő ujjlenyomatolvasó is felelős a telefon akksihoz mért nagy fogyasztásáért. Nagyon jó lenne teljes vezérlést kapni a harver felett, és ami nem kell azt kikapcsolni a francba.
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Páromnak vagy egy ilyen telefonja és az lenne a kérdésem, hogy az ujjlenyomat olvasót valahogy ki/le lehet-e kapcsolni/tiltani, mert ő nem hasznája és akárhányszor véletlenül hozzáér mikor felveszi a telefont az asztalról akkor bekapcsol a kijelzője. -
törölt tag
[link] v1.5
Érdemes felrakni
-
Karaya
tag
Sziasztok!
A fiam pár napos készülékén lett egy olyan probléma, hogy az érintőképernyő nem reagál többé. Próbálnék egy kikapcs-bekapcsot, de ha hosszan nyomom a power gombot akkor rögtön restartol a készülék. Az akksi kivételt meg úgye nem tudom egykönnyen elvégezni. Ha recovery módba bootolok ott sem megy a touch.
Mit tudnék még kipróbálni?Lehet ez attól hogy esetég vizet kapott? Ma amikor hívott az esős időben átváltott a teló fülhallgatóra. Később kifújtam egy vizcseppet a jack aljzatból, de más beázást én nem láttam. Pár órával ezután állt le az érintőképernyő.
-
gyulavezir
aktív tag
Sziasztok!
Használja valaki a telefont chromecasttal?
Valamiért az utóbbi időben, ha megpróbálok valamit átküldeni a castra az szaggat és a hang rendszeresen leszakad... ☹️ -
stefanov
csendes újonc
Eustockos 3/32nél frissítés óta is földob naponta többször is egy értesítést, három pöttyel; két fájl WiFi szükséges. Hogy lehet eltüntetni, valaki ismeri?
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #14072 üzenetére
Nincs. Megvárom a LOS15.1-et.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #14066 üzenetére
Köszi, megpróbálom a hr-t. Frissítés nincs újabb hozzá.
-
Nkboy
senior tag
válasz
Black_Raven #14072 üzenetére
MIUI-nál nincs jobb erre a telóra.
-
Tomek979
tag
válasz
orso0355 #14070 üzenetére
Neked is a jobbik van, mondjuk régóta itt vagy tudhatnád, biztos láttál képeket amiken fél centis légrés van körbe bármilyen tg-t teszel fel. Nekem a tok nyomta a full c-t azért volt szar írtad is hogy meg kell találni a megfelelő tg+cover combot. Ezek már lezongorázott dolgok itt az "öregeknél" mint a kereső használata
-
-
Tomek979
tag
válasz
sharp007 #14061 üzenetére
Teljes felületen tapad, nincs légrés, jó az érintés érzékelés. Széltibe az lcd panelt fedi, hosszában sem megy ki a szélekig. Van akinek így nem tetszik, de ez tartósabb és megbízhatóbb saját tapasztalatom szerint, mint a full cover. Persze van itt akinek meg pont a fc jött be. Én azt mondom 1 próbát megér ennyiért.
-
törölt tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki azzal, hogy a képernyő forgatás nem működik? Legalább is alkalmanként. Egy ki be kapcsolás meg tudja oldani a dolgot, de azert bosszantó. Se youtube, se fotók. Sensor teszten sem működik olyankor.
EUStockos még garanciális.
Droid verzió: 7.1.2 N2G47H
MIUI globall stabil 9.1.1Valakinek van javaslata ezzel kapcsolatban?
Előre is köszönöm!
-
törölt tag
Újabb Oreo ROM:
-
pvt.peter
őstag
válasz
Tomek979 #13997 üzenetére
Hm, ha jól látom, akkor ez üvegfólia, nem pedig full cover kijelzővédő.
Múltkor próbálkoztam egy üvegfóliával de figyelmetlenségből nem vettem észre, hogy ez nem lesz jó nekem, ugyanis ez a "széle alá kenjünk egy kis folyadékot, hogy ne legyen levegős" gányolás nem jött be... Mellesleg nem értem, hogy miért jó lenyesni a felületéből, csak macera üvegfólia szempontjából...A kérdésem az, hogy neked milyen kijelzőjű Redmi 4X -ed van, hogy ez az üvegfólia jó rá?
Jól értem, hogy ez a fólia jó olyan kijelzőre is aminek a felülete le van kerekítve?Köszönöm a választ.
-
grafnet
veterán
válasz
Viktor0610 #14056 üzenetére
Nincs FB-om. Nem próbáltam, másik topikból szedtem a linket.
-
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #14052 üzenetére
Én felrakom majd
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #14049 üzenetére
Marad még a Nougat
-
törölt tag
Ma este vagy holnap lesz új RR Official CAF kernellel.
-
gprspeter
senior tag
Ez melyik verzió a telefonból?
Tudja a B20-at vagy nem? -
pvt.peter
őstag
"2 év után ígyis úgyis cserélni fogod mivel addigra elavult lesz"
Azért ezzel a kijelentéssel vitába szállnék
Nekem Redmi Note 3 Pro -m van amit tavaly márciusban vettem és nem lesz elavult 2 év után sem.
Persze ez attól függ, hogy ki mire használja, illetve szeretné használni. -
Sutee89
aktív tag
válasz
janakbacsi #14035 üzenetére
Belépsz Magiskba, bal felső sarokban hamburger gomb, majd "Magisk hide", itt pedig bepipálod, amelyik alkalmazást el akarod rejteni
-
janakbacsi
őstag
transakt banki alkalmazás elől szeretnénk elrejteni a root-ot. magisk van a telefonon. hogyan kell beállítani?
-
bul07
nagyúr
Most volt alkalom felrakni full üvegfóliát
Ugye ez a 4X a problémásabbak közül való(képek abban a hozzászólásban amire válaszoltam)De meglepően jól sikerült felrakni és az illeszkedés is jó, a szélein is jó
És az érzékelés se változott, ugyan olyan érzékeny a kijelző és a gombok isEz az üvegfólia [link]
Képek:
[link], [link], [link], [link] ezen a képen tokban van a telefon, -
EGábor
csendes tag
Köszönöm. Sajnos nem lehet őket felhívni, az automata megszakítja a hívást.. Majd januárban megkeresem őket.
Vissza az alapkérdésemhez:
Addig is kikapcsolnám a telefont, hogy még nagyobb kárt ne okozzak. Nem tudom és még 59% van az akksiban. Jó sokáig bírja(Mellesleg a beázás után még működött a telefon, még beszéltem is rajta, jó volt az érintője is. Akkor kellett volna kikapcsolnom.)
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
EGábor #14020 üzenetére
+1 kidnou, Kuter
Ilyenkor bevizsgálják, közlik, hogy ázott, megvonják a garanciát és vagy visszadobják, vagy adnak egy horror árajánlatot a javításra.
Ilyen esetekben már nem is szoktam ajánlani ezt a fölösleges kört a garis szervizzel,mert csak az idő megy vele, a víz meg az áram addig is dolgozik a készülékben. (A nem kivehető akku átka, ugye...)Ismerősök, barátok ajánlása alapján keresni egy szervizt vagy egy ügyes szervizest minél hamarabb, hátha meg tudja menteni a telót. A garanciát meg így is, úgy is elfelejtheted.
-
Kuter
senior tag
-
-
törölt tag
Az este megoldódott a fólia + tök + érzéketlen kijelző probléma.
Telefon kézből járólap alján landolt. TG leesett róla... Viszont nincs sérülés a telón. -
fuwiradis
aktív tag
lesz most egy kerdesem ami valoszinuleg csak engem tud elegge zavarni ahhoz hogy megkerdezzem:
a bal szelso gombra feljon egy lista az aktiv alkalmazasokkal. most azt vettem eszre hogy az eddigi konzisztensen fekete hatter (amin az appok megjelennek) most egyszer sotetebb masszor vilagosabb szurke megint maskor meg az egeszen idaig mindig tapasztalt fekete.. mi jott most hozza hogy megszunt a konzisztencia? nem frissitettem semmit
-
gorje
senior tag
válasz
Tomek979 #13997 üzenetére
Koszi szepen!
orso0355: En ertelek es tudom jol mirol beszelsz
Honnan lenne pl imak full cover tg-om es meg sorolhatnam a hasznos infokat amiket nem kerdeztem.
En most kifejezetten tomek altal emlitett tg-ra voltam kivancsi. Ezert hasznaltam a reszletes keresot, felhasznalo hozzaszolasaira szurve.
Koszi a segitseget azert! Remelem ertesz ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest