Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
RoMix85
aktív tag
válasz
lócitrom
üzenetére
Egy ideje olvasom a topikot, de feltűnt hogy te vagy az egyetlen aki nem bír kibékülni ezzel a helyzettel.
Nem tudom mihez vagy szokva, nálam amik mostanában voltak telók (lenovo p780,redmi 2pro) szerintem képernyőben veri mindkét telefont a 4x. Persze mindezt kikapcsolt auto világítással. Amikor bekapcsoltam először a 4x-et, nekem is feltűnt a kijelző gyengesége, aztán kikapcsoltam az automatikus fényerőt ami mindent megváltoztatott.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AliExpress tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Formula-1
- Arc Raiders
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest