Új hozzászólás Aktív témák

• Milestone2

nagyúr

válasz TpS #5586 üzenetére

Első benyomások?

Túlbiztosított! Alaphelyzetben csak a gyári filekezelőből tudsz "ismeretlen forrásból származó" alkalmazásokat telepíteni.

Pl a böngésződet, miután feltelepítetted el kell látni ilyen telepítési jogokkal. Ez meg nem lenne baj, de a rendszer dönti el, melyikned adhatsz ilyen jogot, melyiknek nem.

Pl én nem szeretem a gyári file kezelőt, helyette a TC-t szoktam használni. De a Total Commandernek nem adható "ismeretlen forrásból származó" alkalmazások telepítési joga.
    Egy számomra eddig ismeretlen (F-droidos) Simple File Managernek meg ott van a jogosultsága...

Másrészről gyors mint az eddigi AOSP-ok. De komolyabb teszten még nem eshetett át mert este csak egy órát nyomogattam. WiFi az első boot után nem volt bekapcsolható. De egy reboot után már igen. Bluetooth működött, tudtam fájlokat fogadni másik készülékről. Éjjel lévén senkit nem hívtam fel, de azért gondolom a telefon rész működik. Eleve 2 kamera app van feltelepítve, gondolom azért, mert az egyik egyáltalán nem működik (ez lehet a gyári AOSP cam) a beépített másik hol elindul, hol kell egy cache ürítés hogy elinduljon, de képet videót nem csináltam még vele. Olvasni viszont olvastam a fejlesztősrácok figyelmeztetését hogy csak 720p-ig a videóval, mert az 1080p-be már belehal.

No ennyi infó fért bele a tegnap estébe...nem tudom ma mennyi időm lesz nyomogatni.

Új hozzászólás Aktív témák