-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinczetibor
aktív tag
Nekem az android 6 alapú miui nem jött be, mert nem volt elég "sima" a működése. Különösen idegesített, hogy néha 3-4x is rá kellett böknöm valamire, hogy méltóztassa végrahajtani, amit akarok. Az android 7 alapú teszt romokon ezt már nem tapasztaltam. A működés sima és nincsenek érintési problémák sem.
Ami viszont nem változott és továbbra is elfogadhatatlan számomra, hogy a telepített widgetek nem frissülnek, legalábbis 7.1.5-ös teszt romon még ez volt, és néhány olyan aklalmazást, aminek hosszabb ideig kellene futnia például Runtastic, kilövi a rendszer kikapcsolt kijelző mellett, bármit is állítok be háttérfolyamat felügyeletként a rendszeren. Ha engedem, hogy a háttérben, minden folyamat futva maradjon, akkor nagymértékben csökken az üzemidő, de a problémák továbbra is fenn állnak.
Csak remélni tudom, hogy egyszer javítják ezt.
Ezek a problémák nem jelentkeznek a lineageos romokon. Ott minden frissül és a rendszer nem állítja le a háttérben futó alkalmazásokat és az üzemidő jó. Ezek a romok még bugosak, de többjük már mindennapi használatra is tökéletesen megfelel és a hibák javítása folyamatosan történik.
Szerintem csak hardveresen kell megbarátkoznod a Max-szal és utána már azt raksz rá, ami az igényeidnek legjobban megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Iqos cigaretta
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest