Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yahhher
aktív tag
válasz
boborján2 #10574 üzenetére
HEllo.
Egyébként még akár jó is lehet. Tv függő is, valamelyiken jobb a táp usb-n. Nekem is ment vele. Egyszer pár napig úgy használtam, netflix/youtube nézés nem volt így gond. Igazából az nagyobb gond lehet, hogy ha fut egy frissítés és közben kinyomod a tv-t, akkor a stick nem kap áramot. Az meg okozhat galibát.
Üdv B.
-
Yahhher
aktív tag
válasz
<Adamsky> #10030 üzenetére
Szia.
Mondanál erre példákat?
"Sokkal jobb, és/vagy olcsóbb (pláne megbízhatóbb) box-ok vannak manapság."
A drágát látom, a 100euro-s kinhank akármit. Megbízhatóbb, olcsóbb érdekelne, ami ami hozza az aktuális mi box/stick szintet. Bár nem tudom mi a megbízhatóbb, nekem gond nélkül üzemel mindegyikből itthon.Üdv B.
-
Yahhher
aktív tag
válasz
1990.tamas #9480 üzenetére
Szia.
Milyen routered van? Nekem is van ilyen stick-em, 3db is, ebből 2 egy emelettel feljebb van. Mindegyik 2,4-en van, de semmi gond netflix, hbo, sky vonalon. Direct now is hibamentes. Régebben egyszerűbb routerrel előfordult gond.
Üdv B.
-
Yahhher
aktív tag
válasz
ferenck #8706 üzenetére
Én is így jártam tegnap, vagyis hasonlóan. Nem jött le az hbo max az áruházból, fél óra várakozás után sem. Aztán rápróbáltam más app-ra, az sem. Hirtelen felindulásból újraindítottam a routerem, meg az ont eszközt is, és egyből megindult minden, pedig minden éjszaka újraindulnak. Közben youtube, netflix, minden rendben ment.
Üdv B.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Google Android TV operációs rendszerének 6.0-s változatát futtatja a régi-új doboz.
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest