- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Yahhher #10031 üzenetére
Az 100 Eur, az inkább 72$. Én legalábbis nemrég még ennyiért vettem.
Ami most elég jó ár/teljesítmény arányú, az a Strong LEAP-S3 (ennek a márkának stick-je is van, ami aztán végképp jobb választásnak tűnik, mint a Xiaomi igen "beteges" stick-je).
Jókat olvastam a Hako Pro-ról is."Bár nem tudom mi a megbízhatóbb ... "
Alapvetően nekem sem volt komolyabb gondom a Box S-el, de azért párszor újra kellett indítani, Kodi-ból kilépve is volt, hogy fekete képernyő fogadott. Szóval nem volt annyira "tuti". Ha követed a topic-ot, akkor azért bőven olvashatsz furcsa anomáliákról.
Ami a gen. 2-t illeti, azzal az első perctől akadtak gondok (bizonyos filmeket csak a hw. gyorsítás kikapcsolásával képes lejátszani). Aztán jött a "csoda" frissítés a gen. 1-re, amit, ha valaki feltett, akkor az igencsak pórul járt.
A Xiaomi valahogy mindig is elég mostohán kezelte ezt a box / stick vonalat, de mostanra ezt is sikerült überelniük. -
válasz
Yahhher #8707 üzenetére
Az HBO Max az lejött azonnal, települt, viszont a jelenlegi firmware-rel nem működik, be kellene frissíteni, na az nem jön le. 735 MB, nem tudom ez okozza-e, bár logikusan nem kellene, hogy ez gond legyen. A router-t nem indítottam újra, a stick-et többször is. Gyári visszaállítást nem csináltam rajta, az macerás lett volna. Hétvégéig használja így, addigra meglesz a box és lesz működő hbo max is egy stabilabb rendszeren.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest