- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Hi, huh, nagy kő esett le a szívemről sikerült életet kelteni az eszközbe.
A xiaomi_update kiterjesztés nélküli fájlba az alábbi 2 sor jó elvileg, ahogy olvastama fórumban:--update_package=/udisk/update.zip --wipe_data
=> Itt nem szabad space-nek lenni, nekem ez működött--update_package=/udisk/update.zip
=>másoknaka wipe_data nélküli ment.Lényegében mikor bekapcsolás utányny nyomod a recovery-t akkor arra kell figyelni akkor csinálod jól mikor középen mintha frissítenéd a boxot egy kör jelenik meg és töli az adatokat..ha mondjuk az Mi logo jelenik meg akkor vagy a fájlnév, elérési út a rossza skriptben vagy 1-1 karakter hiányzik.
Köszönöm a segítséget.
Pozitív dolog a Wayteqtől => 10 mp-en belül felvették segítettek, és mondták 2 dolog van amit tehetek
1. annak ellenére hogy nem működik a box és benen vagyok a 14 napban , elállási nyilatkozat, de minden eredeti kábelnek meg kell lennie + számlának
2. saját költségen visszaküldöm, többit ők intézik. Ha ők sem tudják megcsinálni gariban cserélin.Respekt nekik
-
stigma
addikt
Hi,segítséget köszi, itt már valami nagyobb baj lehet szerintem.
Az általad lévő leírást 10-15x próbáltam csinálni,de sajnos nem jutottam vele előrébb mert.
- Mindegy hogy nyomok vagy nem nyomok rajta gombkombinációt, recovery-be lép bele, automatikusan semmilyen telepítő nem indul el
- Ha esetleg az usb-t mount-al csinálom, és utána megpróbálom feltenni az usdik-ről akkor permission denied-ot dib, mintha nem lenne jogom felcsatolni a mappát.Ezenkívül próbáltam mappát létrehozni és nem a gyökérbe tenni, majd a szükséges fájlban is módosítottam az elérési utat de nem sok sikerrel.
Eustock-ot holnap felhívom, megkérdezem mitévő legyek.
Segítséget nagyon köszönöm, lehet próbálkozom még 1-2 napot vele holnap vagy holnapután.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Google Android TV operációs rendszerének 6.0-s változatát futtatja a régi-új doboz.
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest