Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
xviktorx
tag
válasz
JohnDoe_Hun #2104 üzenetére
Nekem 2 ilyen box-om van, de amit júniusban vásároltam az 6.0-ról nem frissült be OREO-ra, pedig nem nyúltam bele a rendszerbe. Bár nem bánom hogy nem frissült mert még mindig sokkal stabilabbnak találom a 6.0-át mint az OREO-t. Tehát szerintem nem biztos hogy azonnal le fog frissülni. Szerintem amíg minden hibát az OREO-n nem javítanak addig a még nem frissült box-okat nem frissítik. Legalábbis az én tapasztalatom alapján így lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ph A Google Android TV operációs rendszerének 6.0-s változatát futtatja a régi-új doboz.
Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- B W PS PX8 jó áron eladó
- LG 43" UT80003LA UHD 109cm smart televízió garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest