Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Moritz #10601 üzenetére
Én ezzel a módszerrel próbálkoznék ...
#10604 achon
Ezt te próbáltad? Millió helyen látom ezt így leírva, hogy működik, de a gyakorlat nem ezt mutatja. Igaz évekkel ezelőtt, de én próbálkoztam vele, és valamit biztos átvitt, de nem mindent, ill. voltak dolgok, amiket a futó Kodi alatt nem volt képes update-elni (érthető módon). Szóval nagyon nem az lett az eredmény, hogy tök ugyanúgy indult az új Kodi, mint a régi.
Legközelebb, ha ezzel kell vacakoljak, én tuti ezt fogom megpróbálni, hogy a teljes Kodi settings mappát áthelyezem egy olyan helyre, ahol könnyen elérhető (írható / olvasható, menthető).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motoros topic
- Linux kezdőknek
- Yettel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Háztartási gépek
- Windows 11
- További aktív témák...
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest