Hirdetés
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- HDD probléma (nem adatmentés)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Nagyon bírom ezeket az aksi merülős hsz-eket, mert minden embernek más szokása, másként kezeli.
S ezzel várják el, hogy összemérve derítsük ki nála miért merül.
Aztán kiderül, hogy annyira beragadt FaceBook app, hogy minden mozdulatát posztolja, stb. -
Breki
veterán
válasz
Aethelstone #2993 üzenetére
repülő módban mennyit merül egy éjjel?
-
Aethelstone
addikt
válasz
trance89 #2990 üzenetére
Nálam is relatív gyorsan merül. Standby-ban nem vészes, bár egy éjjel a 6-8 százalékot képes lemerülni, de netezés közben olyan mértékben tud merülni, mint a vízbe dobott kő. Full feltöltés esetén is 17, 18 órát saccol, mint várható üzemidő. Még nincs 1 éves sem a telóm. Látszólag semmi nem ébresztgeti, a cpu spy szerint deep sleep faszán megy. Lehet, hogy akksicserés?
-
trance89
őstag
válasz
rollrk4h #2989 üzenetére
Én 2 hete használom ezt a telefont de még mindig nagyon gyorsan merül amikor nincs is használatban, 1-1,5 nap alatt lemeríti magát max 2-3 órás kijelzőidővel, ha nem használom akkor óránként nálam még lehet több mint 1%-ot is eszik. Ez pedig eléggé abnormális, minden más telónál a fogyasztás beáll pár nap után nagyjából 10-15%/nap-ra itt viszont nem, olyan mintha soha nem lépne mélyalvásba a teló, ez kb megmagyarázná a problémát
Kíváncsi lennék, hogy custom rom alatt is jelentkezik e ez a gyorsmerülés probléma, van itt valaki aki pl havoc os-t használ, esetleg más custom romot? Kíváncsi lennék a tapasztalataira -
rollrk4h
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy nektek mennyire merül a telefon, mert nekem az előző 2 frissítés óta az ilyen 0.2 százalékos merülés felment ilyen 0.8-1 közé óránként, természetesen minden ugyanúgy ki van kapcsolva mint eddig. Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond? Vagy másnak is ilyen szóval ez normális? -
-
sql124
csendes tag
sziasztok, ma jött meg a telefon, és az LG G4-ben volt két felhasználós mód, nagyjából egy gyerek felhasználói fiókot tudtam létrehozni. Ebben a masinában még nem találtam meg, tudja esetleg valaki, hogyan lehet egy privát fiókot is aktiválni?
Előre is köszi! -
törölt tag
-
Breki
veterán
Indul a mandula :-)
-
Breki
veterán
válasz
darvinya #2969 üzenetére
nem tudok beírni kódot beírok és nem csinál semmit egyszerűen eltűnik, ezt a menüt is csak appal tudom behozni, direkt rákerestem a hibára és ott ajánlották ezt az app-ot.
Ezek nálam nem működnek
*#*#4636#*#* *#*#86583#*#*
jópárszor próbáltam beírni ki se ír semmit és mindegyik beírás után néztem, hogy változik-e
-
Breki
veterán
válasz
tozsomak83 #2959 üzenetére
-
tozsomak83
csendes újonc
Ja és még egy fontos dolog. A telefonkódok csak a gyári tárcsázóba beírva működtek, a telepítetten, amit használok nem. Hibát írt ki a teló. Remélem segítettem néhány emberkének.
-
dh66e
veterán
válasz
tozsomak83 #2959 üzenetére
Diginél is be kell állítani külön hogy működjön.
-
tozsomak83
csendes újonc
Sziasztok!
A Volte bekapcsolásásához nekem Vodafone hálózatban nem volt elég beszélni az ügyfélszolis Úrral, hanem végig kellett mennem ezen a youtube videón [link], hogy megjelenjen a kis HD jel, meg ez az opció a beállítások közt..
De így már tuti! -
-
pn4hvq
senior tag
válasz
Aethelstone #2952 üzenetére
Én USB3-at használtam és működött.
-
Aethelstone
addikt
Az milyen már, hogy csak USB2-vel működik a fastboot
Kénytelen voltam előtúrni egy régi USB2-es HUB-ot
-
darvinya
titán
Akkor ott valami nagyon nem kerek nálad.
Alapból FAT32 amit mindenféleképpen kezel a droid.
Vagy rossz az OTG eszközöd, vagy nem adtál engedélyt tárolóhoz VLC-nek.Ahogy nézem képernyő mentésedet, azon baloldalt az óra mellett nincs ikon OTG eszköz csatlakozásról.
Tehát OTG eszközöd rossz, s csak öszvér megoldással olvassa, és emiatt dobálja el a kapcsolatot. -
törölt tag
-
Breki
veterán
Ilyenem van illetve adtam ajándékba több embernek.
De lehet akkor nem fogalmaztam világosan.
Az nem gond, ha én fényképezek úgy szeretném hogy egy selfie a közönséggel.Ilyesmi
[link]Csak az kéne tök egyszerűen, hogy egyből megjelenjen a laptopon nincs, nem lesz nagyon idő ott kattingatni.
Más én is felhívtam őket átverekedtem magam a virtuális csajon az első azt se tudta mit akarjk a másik azt mondta bekapcsolja, De a HD jelről ő se tudott semmit azt mondta pár perc múlva indítsam újra a telefont az most megtörtént, de egyelőre nincs HD jel.
-
ntomka
nagyúr
Ilyet vagy hasonlót gyorsan szerezz be és menni fog amit szeretnél: [link]
Mondjuk sikerült rossz példát találnom, mert nem kivehető a távvezérlő. Olyan is van, amiből kivehető és akkor Bluetooth hatótávolságon belül használható elsütésre.
Más: Már nekem is van HD jelem, sikerült bekapcsoltatni. Elsőre nem sikerült nekik, de már jó.
-
Breki
veterán
Okés köszönöm.
Más, felkértek a múzeumok éjszakáján egy digitalizációról szóló előadás megtartására, és szeretnék egy olyat ezzel a telefonnal, úgymond prezentálva a digitalizálást, hogy mint az együttesek szokták magamat belevéve lefotóznám a közönséget, és úgy kellene, hogy ez rögtön menjen a laptopon keresztül a kivetítőre.
De ez úgy kéne, hogy automatikusan minél kevesebb lépéssel történjen meg ne kelljen kattingatni.
Eddig odáig jutottam, hogy talán az open cameraban van hangvezérlés, tehát arra fotózna, de a bluetooth vagy akár wireless átküldést kellene valahogy automatizálni. Vagy akár olyan is jó lenne, hogy egy oldalt megnyitva rögtön látszódna a kép. Van erre valami app? Minden ötletet szívesen fogadok!
-
darvinya
titán
válasz
Aethelstone #2933 üzenetére
Akkor te telod valójában 6x, s A2.
Szürke importos készülék (GSM bolti)? -
csaba951
veterán
válasz
Aethelstone #2931 üzenetére
Minek vettél Android One-os telefont? Ezzel az erővel vehettél volna rendes MUI-s Xiaomi telefont.
-
Aethelstone
addikt
Nos, frissítés probléma megoldva. Twrp+MIUI 10 fent, majd frissítek kézzel
-
csaba951
veterán
válasz
trance89 #2929 üzenetére
Tuti mobilon írta. Ez mondjuk nem zárja ki a helyesírást, meg az ékezeteket, de ezek szerint ezek nem érdeklik.
fiat -> fóliát
Amugy felraktam uj fiat telora.mert elozo osszetort azon tul nem.fullscreen.es a cafele marka jo minoseg nagyon.
kapcsford (kb):
Amúgy felraktam az új fóliát a telóra, mert az előző összetört. Nem fullscreen, de a cafele márka nagyon jó minősségű.[Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik-ban ennél bonyolultabb orkföldi szövegeket is profin fordítanak!
-
dragonfx
veterán
A voLTE mire jo?
Amugy felraktam uj fiat telora.mert elozo osszetort azon tul nem.fullscreen.es a cafele marka jo minoseg nagyon. 😉 -
jlens
csendes újonc
válasz
darvinya #2905 üzenetére
Vlc vel is probáltam de a felcsatolást hogyan érted mert csak úgy simán nem látja a vlc a pendrive-ot.Azért is kellet felrakni a fájlkezelőt mert semmi nem ismerte fel a pendrive-ot.De megpróbálom feltölteni fullra a telót aztán majd meglátom hogy ez miatt kapcsol e ki.Köszi
-
Ata888
csendes tag
sziasztok! par napja vettem a telót,de nem igazan akar mukodni az "at a glance"widget idojaras kijelzese. Wi-fihez csatlakozva okes a dolog,mobil nettel nem mukodik. Esetleg otlrt vagy megoldas a problemara? Koszi!
-
darvinya
titán
válasz
Aethelstone #2915 üzenetére
Pont ezen a hálózaton volt ilyen hibám.
Valószínű, hogy hálózatot rosszul rakták össze és emiatt hiba keletkezik. -
darvinya
titán
válasz
Aethelstone #2913 üzenetére
Indítsd újra a letöltést, de stabil net-en, mert a csomag hibásan jött le.
Nálam is volt ilyen, s második letöltésre jött le. -
TaylorPro
addikt
válasz
Aethelstone #2911 üzenetére
Gyalu, és szűzen lefrissíted majd belakod.
-
törölt tag
válasz
Aethelstone #2909 üzenetére
Bootloop
-
Aethelstone
addikt
Üdv, egy Mi A2 tulajdonosa lettem, Pie van rajta, 2109 áprilisi security patch. Talál a frissítő májusit, le is tölti, telepíteni kezdi, de mindig elhal. Másnak simán megy és nálam van a gond? Unlocked a BL, de azt olvastam, hogy ez nem lehet gond.
-
jlens
csendes újonc
Sziasztok!
Van egy xiaomi A2 telóm és letöltöttem hozzá a total commandert mert nem játszotta le a pendriveról a filmeket.Most felismeri és el is indítja őket de egyiket se játssza le végig félúton kikapcsolja a filmet majd kezdi elölről sőt bele se tudok pörgetni.Több videólejátszóval is próbáltam.Tud valaki erre megoldást?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- Telekom mobilszolgáltatások
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest