- Milyen videókártyát?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- ZIDOO médialejátszók
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
EQ-t is próbáltam már ki-be kapcsolni. Nem segít, halk mindenhogy, ha az EQ ki van kapcsolva, akkor annyi visszalépés még van, hogy a hangja is tompa f0sch. Ha benyomom rá a Rock EQ-t, akkor tűrhetőbb, de továbbra is ugyanolyan halk. Annak viszont örülök, hogy nem csak engem érint. Még nem volt időm resetelni az appot, van pár giga letöltött zene, azt most ezen a héten még hallgatni akarom, nincs időm ezzel ×4rakodni, majd a hétvégén resetelek, és letöltök újra mindent.
-
Shyciii
veterán
Nem, én azt mondtam, hogy olyan naprakészség nincsen, hogy a Pixel után 7 nappal már ott fog virítani a készüléken a havi rom. És ilyen leírás az általad adott linken sincsen. Sőt. Ha megnézem a linket, akkor az sincs írva, hogy mikor kell kiadnia. Csak annyi van, hogy up to date, de semmilyen dátum nincs, tehát továbbra is igaz amit írtam. De valakinek ennyire fáj, hogy a pixel után nem azonnal a mienk kapja meg, akkor továbbera is azt tudom mondani, hogy mehet Samsunghoz, Huawei-hez, Sony-hoz, aztán, majd meg tudja milyen 3-4 havonta romot kapni, vagy még akkor se. Még a Nokia se feltétlenül ilyen ütemben adja ki, mint a Xiaomi. Sokszor ők még később adják ki a One-os készülékre.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Továbbra sem kompromisszummentes a Xiaomi-féle Android One mobil, de számos ponton fejlődött, remek ár/érték aránya pedig elvitathatatlan.
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- LED világítás a lakásban
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest