- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
fluttershy
tag
válasz
fluttershy #25808 üzenetére
Üdv újra.
Kb 1 hónapja sikerült kicserélni a képernyőt youtubeos howto videók segítségével, illetve a hátlapot (összekarcoltam nagyon a régit) és az aksit is cseréltem. Azóta tökéletesen működik, olyan mintha új lenne; oda lett ajándékozva a családban, az új tulaj azóta is elégedetten használja.
A képernyő amit rendeltem valójában egy teljes előlapi panel, kerettel együtt. Látszik rajta hogy nem eredeti hanem utángyártott mert picit másak alul a navigációs gombok, más a háttérvilágításuk, más az értesítő led, de ezek csak nekem feltűnőek (évekig használtam az eredetit és észreveszem hogy nem egyezik vele 100%osan) egyáltalán nem zavaróak, minőségbeli probléma nincs vele, az lcd kijelző hibátlan, dead pixel nincs, színek és fényerő olyan mint a gyárinál.
A hátlapon szintén észrevehető ha tüzetesen átvizsgálom hogy nem gyári, az infra beamer műanyag takarója nincs tökéletesen egyvonalban a fém házzal hanem egy negyed milliméterrel kiáll, de nem zavaró ez sem, az összkép jó, tökéletes koppintás. A minőségre nincs panasz.
Az akkumulátort (rendelés másnapján hozta is a futár) eredetileg nem akartam cserélni mert nem volt gond az előzővel, viszont a képernyő cseréjénél el kellett távolítani hogy a csereképernyő keretébe belehelyezzem. Az aksi ragasztva van 2 db speckó ragasztó csíkkal amiket a végükön található fogóval kell kihúzni az aksi alól. Sikeresen beszakítottam mind2-t. Nem volt más választás, fel kellett feszegetnem az aksit ami ettől szépen C alakúra görbült. Így ezt is cserélnem kellettszerencsére nem volt drága és legalább ebből is új került a telefonba.
Sajnálattal olvastam hogy a mi a1 lineage os támogatása megszűnt mert a fejlesztőnek aki a portot javítgatta tönkrement a telefonja. Telót váltott és mivel már nincs mi a1-e amin tesztelhetné a lineage os frissítéseket, javításokat ezért dobta ezt a projectet. Tervezem majd frissíteni lineageosről valamikor a nyáron ha lesz egy kis időm valami más jelenleg is támogatott romra. Crdroidra gondoltam elsőnek de még körbenézek. Ha lesz hír akkor jelentkezem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest