Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fluttershy

tag

válasz fluttershy #25808 üzenetére

Üdv újra.
    Kb 1 hónapja sikerült kicserélni a képernyőt youtubeos howto videók segítségével, illetve a hátlapot (összekarcoltam nagyon a régit) és az aksit is cseréltem. Azóta tökéletesen működik, olyan mintha új lenne; oda lett ajándékozva a családban, az új tulaj azóta is elégedetten használja.

A képernyő amit rendeltem valójában egy teljes előlapi panel, kerettel együtt. Látszik rajta hogy nem eredeti hanem utángyártott mert picit másak alul a navigációs gombok, más a háttérvilágításuk, más az értesítő led, de ezek csak nekem feltűnőek (évekig használtam az eredetit és észreveszem hogy nem egyezik vele 100%osan) egyáltalán nem zavaróak, minőségbeli probléma nincs vele, az lcd kijelző hibátlan, dead pixel nincs, színek és fényerő olyan mint a gyárinál.

A hátlapon szintén észrevehető ha tüzetesen átvizsgálom hogy nem gyári, az infra beamer műanyag takarója nincs tökéletesen egyvonalban a fém házzal hanem egy negyed milliméterrel kiáll, de nem zavaró ez sem, az összkép jó, tökéletes koppintás. A minőségre nincs panasz.

Az akkumulátort (rendelés másnapján hozta is a futár) eredetileg nem akartam cserélni mert nem volt gond az előzővel, viszont a képernyő cseréjénél el kellett távolítani hogy a csereképernyő keretébe belehelyezzem. Az aksi ragasztva van 2 db speckó ragasztó csíkkal amiket a végükön található fogóval kell kihúzni az aksi alól. Sikeresen beszakítottam mind2-t. Nem volt más választás, fel kellett feszegetnem az aksit ami ettől szépen C alakúra görbült. Így ezt is cserélnem kellett :D szerencsére nem volt drága és legalább ebből is új került a telefonba.

Sajnálattal olvastam hogy a mi a1 lineage os támogatása megszűnt mert a fejlesztőnek aki a portot javítgatta tönkrement a telefonja. Telót váltott és mivel már nincs mi a1-e amin tesztelhetné a lineage os frissítéseket, javításokat ezért dobta ezt a projectet. Tervezem majd frissíteni lineageosről valamikor a nyáron ha lesz egy kis időm valami más jelenleg is támogatott romra. Crdroidra gondoltam elsőnek de még körbenézek. Ha lesz hír akkor jelentkezem.

Új hozzászólás Aktív témák