Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HoaryFox
őstag
válasz
Viktor0610 #2097 üzenetére
Hümm... akkor passzolok
-
-
Ricardo
titán
válasz
Gömbike #2094 üzenetére
"tokban van, nehezen hozzáférhetők a gombok. A hangerőt próbáltam nyomogatni, majd egy pillanatra lenyílt vagy 8 állítási lehetőség a hangerőnél. De olyan gyorsan el is tűnt, ahogy megjelent."
Megnyomod a hangerő gomb valamelyikét, megjelenik a csúszka. Jobb oldalon van egy kis lefele nyíl, ott tudod lenyitni.
Sajnos 8 lehetőség nincs, de a média és az ébresztés hangját állíthatod itt külön.Fülest nem használok, így arra nem tudok válaszolni.
-
Gömbike
senior tag
Sziasztok!
Van ötletek, hogyan lehet beállítani, hogy ha rajtam van a füles és hívnak, akkor a telefon ne csengjen, csak a fülesben halljam a csengést? Lumiáról váltottam, ott könnyen be lehetett állítani ezt, az androidot még nem nagyon ismerem, most barátkozunk össze
Kicsit más: tokban van, nehezen hozzáférhetők a gombok. A hangerőt próbáltam nyomogatni, majd egy pillanatra lenyílt vagy 8 állítási lehetőség a hangerőnél. De olyan gyorsan el is tűnt, ahogy megjelent.
Ezt honnan tudnám újból elővarázsolni?
Köszönöm szépen!
-
dugesz77
őstag
válasz
#53667584 #2074 üzenetére
Most lepróbálva 10-ből 9X jól működik a fülemtől kb. 5cm-re elemelve kapcsolja csak vissza a kijelzőt közelebb rakva rögtön lekapcsolja. Kicsit érzékeny az irányra,kicsit előrébb tartva a mobilt sokkal érzékenyebb. Azért 1x sikerült megint bekapcsolnom a repülős üzemmódot
. Igen amit linkeltek menüben azt csináltam csak de sokkal jobb lett mint az előtt. Viszont oldalsó gombbal lezárható a képernyő,így "fülbiztos" csak plusz egy mozdulat. Amíg nem érkezik rá javítás végül is használható módszer.
-
Magnat
veterán
válasz
dugesz77 #2012 üzenetére
Szia,
Nekem ilyen tok van: [link]
Nem túl vastag, de a sarkokon lévő gutymók miatt mégis véd ... Én igazából azt vártam, h legyen rá olyan S-line, ami a szélein recés, mert azzal éreztem a RN3-at is stabilnak, de ennek a fogásával is elégedett vagyok.
(Nem A1 van a képen, de választható a linken)
-
-
válasz
#53667584 #2076 üzenetére
Linkeltem, én is csak a keresőre számíthattam és meg is találtam látod.
Elméletileg írja, hogy mit kell tenned a kalibrálás során (gondolom letakarni és szabadon hagyni az érzékelőt, ez szokott a standard eljárás lenni), még nincs meg az A1, hogy pontosan meg tudjam mondani.Szerk.: Az, hogy kihangosodik, meg a vaku kapcsol, az már a fülednek köszönhető. Azt nem magától csinálja. Viszont a szenzor vagy rossz akkor, vagy nem jó a kalibrálás, vagy úgy tartod a telefont, hogy a szenzort nem teljesen takarod el - valaki írt itt már ilyet, hogy nagyon a szélén van a szenzor a telefonnak és emiatt fel-felold a kijelző telefonálás közben ahogy a vállán tartja a készüléket.
DarkChild: igen ám, csakhogy az ÁFA 27%, vámkezelés díja jópár Mátyás, garancia miatt 2k minimum a kiküldése Kínába, ráadásul egy hónap lazán mire visszaküldik. És ha ingyen postával is rendeled meg most, akkor is 70k mire hozzád kerül és nincs itthoni garancia. Szvsz nem a legjobb vétel
-
DarkChild
senior tag
Pontosan 1 hét múlva a Xiaomi akciózik az AliExpressen.
Ha valakinek nem sürgős a kütyü (gondolom jó pár hét míg ideér) és elég gyors (2000 db van az A1-ből), akkor 52e Ft körül beszerezheti majd aznap.De lesz más kütyü is.
Bővebben » -
törölt tag
válasz
Szoszo94 #2075 üzenetére
Belinkelnéd a konkrét hozzászólást ami ezek közül szerinted leírja a kalibrálás menetét?
Szerk.: Ahogy írtam ezt a menüt már megjártam. Nem tudom mit kellene ott csinálni. Letakarom a szenzort, kiírja hogy pass. De hívás közben ugyanúgy bekapcsol a kijelzo, kihangosodik a hívás, bekapcsol a vaku, stb.
-
-
törölt tag
Van valakinek tuti tippje hogy mit lehet kezdeni a hívás közbeni képernyő ébrenmaradással? A proximity szenzor elvileg működik a *#*#6484#*#* menü alapján.
-
-
huberpe
aktív tag
válasz
Luck Dragon #2065 üzenetére
köszi a gyors tesztet mindenkinek.
azért érdekes, mert pl amikor a kameránál folyamatosra állítom a világítást, akkor is ég mindkettő, viszont sokkal fehérebb fényt ad.
-
-
huberpe
aktív tag
apámnak van egy karbonn sparkle telefonja. az elsők között volt az android one programban(lehet, hogy az első volt
). még 4-es droiddal vette, azóta már a 6-os megy rajta. szaros kis 20e ft-os gép és még mindig hasít.
tehát a frissítéssel nem hiszem, hogy gond lesz.más: nálatok is durván narancssárga fényű a zseblámpa?
-
Reverting
őstag
Nalam ilyen van... A gomboknal semmi hiba... Ellenben lent az usb nel es a hangszoronal... Na ott eles...
Ha megjon amit rendeletem felrakom ide sos toknak... Akinek majd kell atveheti...
Addigra megjon az eustock talan...
Bp-en sos ben... En is igy vettem...
))
Ja es nekem a vakut sem takarja ki.. -
trebrona
nagyúr
Android One project, olvass utána!
-
-
batai15
félisten
Nem esély hanem lesz oreo. 11 hóra ígérték. Szégyen is lenne egy Google által frissített szinte még meleg készülékre nem kiadni az az oreot, és akkor a híres android van 2 évig folyamatos update és főverzio egy vicc lenne és sokan belazadnának a Google ellen. Elvileg nem csak oreo lesz hanem android p is.
-
-
jeni
félisten
válasz
Luck Dragon #2044 üzenetére
Hangminőségben jobb, kijelző kis eltéréssel azonos.
annyit hozzá téve az A1 javára ,hogy dupla hátlapi kamera.
elvileg arra nagyobb az esély,hogy az Oreo-t is megkapja. A Note 4-re is ígérik.
viszont a Note 4 az aksiban jobb mert abban 4100mAh van ellenben az A1 csak 3000mAh. A méretet tekintve kézre állóságban az adatok alapján egyforma. -
the radish
senior tag
válasz
DroiDMester #2039 üzenetére
Köszi, így már minden ok!
A tiszta telepítést követően kihagytam reggel. -
-
TomPack
őstag
válasz
blesius #2042 üzenetére
Köszi, ez szuper hír! A Note4-en nem tetszett, hogy minden hatalmas méretben jelent meg, mintha látássérült lennék, így teljesen feleslegesnek éreztem a nagy kijelzőt, nem 2 méterről akarom nézni. A beszélgetési hangminősége borzasztó volt. Lehet csak hibás darabot fogtam ki, de az A1-ről tudnál pár szót mondani? Illetve a kijelző élénkségében van esetleg különbség? Kissé fakónak éreztem a Note4-et.
-
Mint írtam, HIBÁTLANUL MŰKÖDIK a Root és a TWRP is közel 15.appot használok amiknek root ra van szüksége és mind működnek hibátlanul ahogy eddig is működtek a Sr5.ös su.zip el, viszont a Mókolt PIXELes Magisk al nem ment egyik sem mert ugyan megadta a root jogot de működni egyiknél sem működött a root ez most a tegnapi Magisk-v14.4-20171103-073038.zip el megszűnt szépen megy minden!
És ugye még van 2 nagy előnye a su.zip el szemben ugye el lehet vele rejteni bizonyos alkalmazások elől a Root -ot így mennek azok a programok is amik nem működnek root -olt telón!
A másik pedig hogy (elvileg) egy kis trükközéssel működik az OTA frissítés is vele
-
Aki még NEM tette fel a legfrissebb ROM-ot, megnézné ezt a programot, mit mutat?
Lehetőleg ROM-verzióval együtt.Nálam (10.30 build):
-
válasz
the radish #2029 üzenetére
Igen pont az a lényege az hogy nem kell PC a TWRP hez! ugye az SU.zip el eltűnik a TWRP a telóról ha telepíted az SU zipet.
Gondolom a meglévő szétoffolt rendszereden próbáltad, TELJESEN SZŰZ TISZTA TELEPÍTÉSRE(MiFlash el feltenni clean all opcióval a 7.10.14.et, majd ezt lefrissíteni OTA.n 7.10.30.ra) kell próbálkozni és akkor úgy működik ahogyan kell!
-
TomPack
őstag
Sziasztok! Van itt esteleg valaki, aki Redmi Note 4-ről nyergelt át? A hangminőségre, a kijelző minőségére lennék kíváncsi! Kijelző DPI-t esetleg lehet kisebbre állítani? A note 4-et ezek miatt vittem vissza.
-
bepken
veterán
válasz
the radish #2032 üzenetére
de a gyári ne zavarj nem jó?
nem használom, csak kíváncsiság
-
ebegab92
senior tag
válasz
Graphics #2026 üzenetére
Apám Redmi 4X-éhez rendelt tempered glass sem ér ki a széléig, viszont adtak hozzá egy kicsit olajos érzetű folyadékot, amivel a levegőt el lehet tüntetni. Azért furcsálltam, higy Mi A1-hez miért nincs sima átlátszó, ugyanis ezzel a trükkel orvosolható a probléma. Hetek óta megvan neki, nem párolgott el oldalt
Örülök, hogy ezt a telót választottam, nagyon pörög körülötte az élet.
Zenét YouTubeon hallgatok, ott én is hallok egy alap sistergést, másutt nem tapasztaltam még. Megnézem majd más fülessel is. -
törölt tag
válasz
the radish #2029 üzenetére
Miért van szükség root call blockerre? Nem jó a beépített gyári?
-
the radish
senior tag
válasz
DroiDMester #2023 üzenetére
Kipróbáltam, de azonkívül, hogy működik a telepített TWRP, nem sok előnyét látom. Legnagyobb hibája, hogy se a Root Call Blocker Pro, sem pedig a Root Call SMS Manager nem működik vele. Előbbi egyszerűen a konfignál lefagy, utóbbi pedig még a Sim kártyát is tiltja. Úgyhogy inkáb PC-s TWRP, de igazi SU.
Azért köszi. -
Redlight2
tag
válasz
Graphics #2026 üzenetére
Hali!
Szerintetek ez jó lenne? Genuine 2.5D 9H vagy ez Nillkin H+ PRO 2.5D 0.2mm
-
bepken
veterán
van ilyen üveg is, de megvan a saját "nyűgje" sajnos...a szélei ugye nem érnek hozzá az kijelzőhöz a lekerekítés miatt, így körbe "fehér" marad. szerintem undorítóan néz úgy ki, ezért rendeltem festettet inkább - ez eltakarja.
(#2023) DroiDMester! várjuk a visszajelzéseket
-
the radish
senior tag
válasz
DroiDMester #2023 üzenetére
Én a SR5-SuperSU-v2.82-SR5-20171001224502.zip segítségével rootoltam. Ez a Magisk verzió miben jobb, vagy jobb egyáltalán?
-
VÉGRE MŰKÖDIK A TWRP és a ROOT(Magisk) is hibátlanul együtt!
a mai kiadású Magisk-v14.4-20171103-073038.zip -et kell használni hogy működjönek együtt!
Telepítésnél pedig előbb a twrp-3.1.1-1-installer-tissot.zip ez kell telepíteni és erre kell ráengedni a Magisk-v14.4-20171103-073038.zip -et!
indítani pedig a megszokott módon vagy megfelelő programmal Recovery -be újraindítani vagy a megszokott billentyű kombináció kikapcsolt állapotban hangerő Fel + Power gomb, vagy mehet ADB parancsból is Reboot Recovery
Működik a mai 7.10.30.as Frissítéssel is
-
TotO'
aktív tag
Hali!
Létezik olyan full-body glass protector, amin nincs ez a teljesen indokolatlan fekete/fehér keret?
Másképp: teljes egészében transzparens full-body üveget keresek, van ilyen?
-
Reverting
őstag
Feher/Arany 62 ert magyar garival, a Xiaomi Hungary Adok-veszek csoportban elerheto, tobb is...
Ha utkozik valamibe toroljetek...
nem Én hirdetem...Jelenleg az alábbi színekben tudjuk adni (előlap/hátlap):
- fehér/arany
Új készülék üzletből, raktárról, 1 év Xiaomi garanciával a WayteQ Europe Kft.-nél Budapesten + 1 év forgalmazói szervizgarancia nálunk Kaposváron! Áfás számlával, nálunk ez nem feláras!Személyesen átvehető Kaposváron vagy Budapesten, illetve postázni is tudjuk:
- Foxpost, utalás után 450 Ft
- MPL, utánvét nagy postára, COOP vagy MOL PostaPontra 1880 Ft
- MPL utánvét házhoz 1980 Ft -
bexinho23
őstag
Xiaomishop.hu weboldalrol van valakinek infoja? Erdemes toluk rendelni? Irjak a magyar garanciat, meg nagyon informativ a weboldaluk is, de felek hogy waytech garancia nem vonatkozik az o kinabol rendelt telefonukra, ellenben,ha az eustockbolt rendelnem, arra tuti, hiszen irjak is a gyikben.
-
-
Matyi222
senior tag
válasz
Luck Dragon #2015 üzenetére
Reggel korán már ezzel kezdődött a topik, ezek szerint lassan megjön mindenkinek!
-
Jelzett a kütyü és látom hogy engedélyt kér a (2017 Oct) frissítés miatt ami 75,5MB.
-
törölt tag
Ha már mindenki tokot mutogat,
akkor én is beállok a sorba. Én ilyet rendeltem: [link] Iphoneon is ilyet használtam. Nem csúszik, matt, vékony. Én elégedett vagyok vele. -
dugesz77
őstag
Az tény,hogy sokat ront a kinézeten és vastagít is. Én azért használom ezeket,hogy a mágneses tartó fémrészét el tudjam rejteni. Flip tokot nem szeretem, de valami mindenképp kell erre a telefonra ,mert amúgy tényleg szinte kisiklik az ember kezéből.
Mutatsz egy linket te milyen tokot vársz? Könnyen meggyőzhető vagyok -
válasz
dugesz77 #2010 üzenetére
Nekem is ilyen tokom van, en nem szeretem. Tokhoz képest szép, de iszonyat bumszli lesz benne a telefon, elveszti a kecsességét. Annyira szép ez a fém ház, meg 2.5D üveg, hogy vétek elrontani ilyen műanyag rettenettel. Nekem már úton van a bebujos tokom Kínából, alig várom hogy le tudjam cserélni.
-
Gömbike
senior tag
Bocsánat, nem válaszként írom, csak így sikerült
Sziasztok!
Van ötletek, hogyan lehet beállítani, hogy ha rajtam van a füles és hívnak, akkor a telefon ne csengjen, csak a fülesben halljam a csengést? Lumiáról váltottam, ott könnyen be lehetett állítani ezt, az androidot még nem nagyon ismerem, most barátkozunk össze
Köszönöm szépen!
-
buca84
őstag
Milyen más lehetőség lenne a BL nyitás/zárásra?
Csak azért kérdezem, mert ha az ember fia nem akar a "wifi" problémába esni, akkor van-e más lehetőség?Illetve a MiFlash -es leírást be lehetne tenni az összefoglalóba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Netfone
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest