Új hozzászólás Aktív témák

• trance89

őstag

válasz Fall-N #23128 üzenetére

nincs a V10.0.3.0.PDHMIFK verzióval semmi baj ha fastboot-ból van flashelve a teljes rom
    link: https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=843386&st=12900#entry80473373
    én még pár hónapja felraktam a mia1-emre a lineageos 15.1-et amit jó darabig gond nélkül használtam de amikor visszaflasheltem a gyári 8.1-et eltűnt a band 20, ezután semmiképp sem tudtam visszahozni, próbáltam miflash-el és manuális fastboot flasheléssel is de egyik megoldás sem segített
    ezután a minap úgy döntöttem kipróbálom a pie-t, végülis mi vesztenivalóm van, úgysincs band 20-am és nem kicsit meglepődtem flash után amikor rácsatlakozott a hálózatra és máris ment a 4g band 20-on
    aki pedig felrakná ne ezen .bat fájlok futtatásával tegye azt:

_Flash_ With data saving and without locking the loader
    _Flash_lock With saving the data and locking the loader
    _Flash_erase_userdata With data cleansing and without locking the loader
    _Flash_erase_userdata_lock With data cleansing and locking the
    Tools (adb, fastboot) loader already included

.bat fájl megnyit szövegszerkesztővel és a benne olvasható fastboot parancsokat manuálisan egyenként kell kiadni cmd-ben, nálam a bat fájl adminként futtatása a fele fájlt nem flashelte, egy rakat hibát dobott, manuálisan viszont tökéletes
    szóval nem kifejezetten a pite vágta gallyra a band 20-at, bármelyik rom flashelése okozhat ilyet és akármelyik rom flashelésével nem hozható vissza, xda-n többen is írták h pl custom romról visszatérve eltűnt a band 20 de olyanoknál is előfordult akik csak a gyári romot flashelték újra, viszont semmi gond, a fenti link alatt található teljes pie csomaggal visszaállítható

Új hozzászólás Aktív témák