Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Telenor esetén tuti nem megy, ott ki is kapcsolhatod mert náluk nincs, és kétséges hogy lesz e.
A hívásnapló jelzi hogy min ment a hívás, ott kiírja hogy pl vowifi vagy volte, ha nem ír a híváshoz semmit akkor vagy 2G vagy 3G.
Számít bizony, mert folyamatosan keres a navira még akkor is ha nincs a navigáció belőve, nem is értem hogy miért na jó elméletileg azért, hogy ha gond van akkor gyorsan el tudja ködleni a pozíciódat, de a BT-s keresést nem értem minek eröltetik, nekem pl nincs ilyen navim az max ott lenne értelme, annélkül semmi értelmét nem látom a wifi navinak is akkor van értelme, ha a csatlakozási pontnak van navigációs adata, itt Magyarországon még ilyennel eddig nem találkoztam, nem zárom ki hogy létezik de én ilyennel eddig nem találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon kellemes volt az Mi 9-paletta korábbi két tagja is, viszont a megjelenés, a teljesítmény, az üzemidő és az ár a T-s változattal lett leginkább harmonikus.
- Politika
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- eBay
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest