Hirdetés
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok, akkor jöhet az új Rom sajnos, mi az ami stabil és jó?
Ahogy olvasom vagy a utolsó stabil EEA (ami talán 12.0.1.0 ha jól emlékszem) vagy esetleg az utolsó xiaomi.eu (20.7.2)?
Esetleg még van Eu stabil : xiaomi.eu_multi_MI9_V12.0.2.0.QFACNXM_v12-10.zipSajnos PE max 2,5 -3 óra SoT-t tud, valami nagyon beakadt a háttérben, illetve az akku statisztikába dob olyat is a statisztika, amit nem futtattam vagy ami nem létezik pl.: speedtestet még 3 napja futtattam azóta többször is restartoltam vagy megjelent egy -5 nevü app, ami 3%-ot fogyaszt
Wifi 4,5-5órához képest most elég durva drain lett ami 2,5 -3 óra.
[ Szerkesztve ]
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
stigma
addikt
Hát én ,,telefonfüggő" Snapdragon 801-es proci óta vagyok, kb 1 max 2 évente telót cserélek, de most dilemmázok, mert kb az elmúlt 2-3 év processzorai 835,845,855,855plus, 865 már annyival nagyon sokat nem adnak/változtak, igaz az új 5G-t hoz. E
Egyenlőre ugye itthon bevezetés alatt van 1-2 nagyvárosban, viszont a kijelző fontos nekem, hogy jó legyen. Ram tök mindegy csak több legyen mint 4GB, viszont ez már a középkategóriában is megvan.
Most kb az mi 10-ben a 90Hz-es kijelző miatt kellene egy jó nagy összeget kifizetni amit nem nagyon akarok, és egyenlőre nem is váltok...csak minden nap megnézem milyen eladó telefon van apro-n....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
Zolás
addikt
válasz Gyarmati_ #8586 üzenetére
Gyári eea rom frissítve, azóta kiírja, hogy gyorstöltés, csak nem tölt rendesen.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
kano
nagyúr
Azért az árért már jobb is lehet.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
baitsee23
őstag
-
adamfriday
senior tag
+1 a lassú QI töltéshez xiaomi.eu-s MIUI12-n. Az Ampere szerint max 450mA-rel tölt az eddigi 800 helyett.
-
lacika888
csendes tag
Sziasztok.
Én Global Stabil ROM-ot használok. Idáig, nem frissült a telcsim a MIUI12-es ROM-ra, hiába nézegetem naponta. Azt írja, hogy nincs elérhető frissítés.
Mit javasoltok, mit tegyek?
Várjak még, vagy töltsem le és így frissítsem?
Köszi előre is. -
Sordoran
addikt
Én a melegre fogtam rá, de lehet akkor tényleg MIUI 12 bug lesz. Kb. egyszerre jött a frissítés és ütött be ez a meleg. Azóta kábellel töltöm csak, ezzel nincs gondom.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
senior tag
válasz hroberto #8585 üzenetére
Szintén lassú lett a Qi töltés 12-re frissítés után.
Sima gyári EEA StableROM.
Keresgéltem külföldi fórumokon, de nem igazán találkoztam ugyanezzel a problémával. Lehet, hogy én voltam béna. Autóban nagyon bosszantó. Navigáció mellett korábban töltődött az akksi, most kb. stagnál. -
Zolás
addikt
Üdv urak.
Mióta felraktam a frissítést, nagyon lassan tölt a teló. Már több töltőt és kábelt is próbáltam, de nem akarja az igazat. Van valami rejtett beállítás, ahol esetleg kikapcsolhatott a gyorstöltés?Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Tacsilaci
tag
válasz baitsee23 #8582 üzenetére
Én nemrég telepítettem, rendben működik. Időben megjön minden és a freemail címemet is könnyen kezeli! Ráadásul az órám a mail teljes szövegét megjeleníti! Gmail-nél csak a tárgyat... Csak azt nem találom hol lehet benne utólag állítani? Egyébként ez frissül magától? Vagy mindig nekem kell megkeresni apkmirroron a legfrissebbet?
-
Tacsilaci
tag
A gyári xiaomi email alkalmazást használja valaki? Mik a tapasztalatok?
-
hroberto
veterán
Lassan elhagyom a hajót, rendeltem egy Mi 10-et, a héten hozzák.
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
stigma
addikt
Hi, hát sajnos a PE-vel valami gond van mert atom módon merül...30%-on vagyok 2óra20perc SoT.
Amit nem értek ha wifi-n van akkor jó , ha mobilneten akkor elég szar az üzemidő, minden más változatlan sajnos.Úgyhogy körbenézek pár AOSP romok terén, ha nincs más akkor valami MIUI12 fog felmenni más ötletem nincs.
Amúgy PE este 1 max3%-ot esik, de nagy átlagban 1-et, FC-k nincsenek hála isten kár lesz megválni tőle sajnos.
-
HawerKing
őstag
Na jó ember nekem magyarázzátok a Chromot... Én csak azt használtam évekig, MI böngészőt kb 2hete használom mióta megvan mi9 ... Én ugy tapasztalom hogy mi böngésző fényévekkel fejlettebb mint a chrome ....
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
egykori
őstag
Én egy jó ideig Chome-ot használtam, de az utóbbi időben egyre többször összevissza jönnek a betűméretek. Kb. egy hete átálltam a Firefoxra, ennél egyelőre nincs semmi gond.
-
Sordoran
addikt
válasz Sweet Lou 6 #8573 üzenetére
Ez lehet tényleg így van, viszont ami nem megy Chrome alatt, az megy FF alatt nálam. Fordítva nem szoktam nézni, mivel telefonon a Chrome az alapértelmezett, lehet fordított esetben többször futnék bele ilyenbe.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
baitsee23
őstag
-
Sordoran
addikt
válasz Black&White #8569 üzenetére
Régen én is azt használtam még korai androidos időkben. De sajna voltak korlátai ami miatt áttértem lassan Chrome-ra. E mellett pedig Firefox van fenn amit akkor használok, ha a Chrome-nál van valami bibi egyes oldalaknál.
-
hroberto
veterán
válasz dilajoska1 #8568 üzenetére
Én nem root-olom a telefonjaim.
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
Black&White
addikt
csakazopera 😁
-
dilajoska1
őstag
Én töröltem is a root segítségével. Samung böngészőt használom.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Sordoran
addikt
válasz aprokaroka87 #8565 üzenetére
Nekem meg se fordult a fejembe soha, hogy a MI böngészőt használjam. Sőt, egyik telefon saját böngészőjét se, csak Chrome vagy Firefox.
-
HawerKing
őstag
Mizu srácok nagy a csend
Miui 12 global stable kretén jó nekem az ég világon semmi hiba nincs benne + jó üzemidő....
Mi Böngésző brutál okos, blokkolja a reklámokat + van benne beépitett videó letöltő.Még 2 apróság kellene s tökéletes lenne: 1-Baloldali gombra jó lenne tetszés szerinti appot berakni. 2-Felhuzható alkalmazás menübe jó lenne mappa létrehozás.
-
n.gab
aktív tag
válasz Black&White #8559 üzenetére
Ez az?
Beállítások - Akkumulátor és teljesítmény - Alkalmazásonkénti akkumulátorkimélő - 3 pötty - Rendszeralkalmazások mutatása - Gmail - Nincs korlátozás -
rjg
őstag
válasz Nangoo85 #8556 üzenetére
Alapértelmezetten be volt kapcsolva. Emlékeim szerint régebben a fejlesztői menüben lehetett rendszer szinten kikapcsolni, de most a 12-esen nem találom. De ha a Beállításokban rákeresel az akkumulátoroptimalizálás szóra, akkor igaz, hogy egyesével, de tudsz állítani az alkalmazásokon.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
rjg
őstag
Kijött az új heti build:
CHANGELOG
System
Optimization - Updated Bluetooth protocol for unlocking screen by Mi Watch support (Redmi K30 Pro)
Optimization - Updated Android Security Patch to July 2020 (most of devices)
Optimization - Updated GPU drivers
Fix - Dynamic font scale and weight was not applied in Dual apps
Fix - Super/Live/Video wallpapers were always applied to the lock screen when set only to the home screen
Fix - Full screen gestures didn't work even after exiting from Ultra battery saver mode
Status bar, notification bar
Fix - Occasionally couldn't trigger notification bar from the launcher
System launcher
Fix - App shortcuts weren't available on Widgets menu
Fix - Letter wrapping was wrong for one-word called apps
Notifications
Fix - Removed Xiaomi's tracking from Notifications app
SMS
Fix - Double tap on SMS message to enlarge text feature wasn't working
Scanner
Fix - Removed Chinese text on the bottom QR scan result menu
Browser
Fix - Disabled Chinese translation popupA frissítés menüből indítva szép lassan csorog le, a szerverükön még nem volt fent, csak az üres mappa.
-
nyirzoz
aktív tag
Próbából feltette az Outlook-ot. Ha nem is rögtön, de egy percen belül mindig megjön az értesítés az új mail-ről. A Gmail vagy csak feloldás után vagy jóval később jelez.
Egy alkalommal valami csoda folytán egyszerre érkezett meg a két appból.
Tesztelem még, de eddig meggyőző az Outlook.
Pedig nagyon nem szeretem PC-n. -
Nangoo85
csendes tag
Nekem a céges emailek jönnek Bluemail-re, mert az outlook alkalmazással nem lehet szinkronizálni, csak az IT által engedélyezett készülékeken. Céges telefonomon menne, de az ott lapul a laptoptáskában, mióta megkaptam. ("Jó" kis Galaxy sCover4.) Egyelőre nincs semmi bajom a Bluemaillel, kb 1,5 használom.
Most viszont beszinkronizáltam a gmailes accountjaimat is vele, de nem az igazi. Mindig félve oldom fel a telefont, hogy már megint ki az és mit akar.
Így kipróbáltam a gyári MiMailt, de ugyanazt a problémát generálja, mint a gmail. Ha kb fél órán keresztül nem oldom fel a telót, nem jelez, hogy jött valami, csak ha feloldom a teló, de akkor rögtön. -
-
egykori
őstag
Egyelőre én nem tapasztaltam problémákat, de ha tényleg rossz lesz, továbbállok. (Windows Phone-os időszakomban én is nagyon utáltam az Outlookot, nem is használtam akkoriban, csak a Gmailt.)
Itt Androidon a BlueMail volt egy ideig a levelező appom, de azzal is volt valamilyen bajom, azután álltam át az Outlookra.[ Szerkesztve ]
-
stigma
addikt
válasz juve600 #8545 üzenetére
Igen még mindig jó, habár a múltkor is megírtam hogy frankó minden aztán másnapra elba**dott
Wifin kb 5óra az SoT, de most mobilnettel szerintem 4nél fog megállni kb, igaz most elég jól használom: 53%-on van az akksi, 1:45perc az SoT eddig, de
- Folyamatos 4G, órával reggel 7 óra bluetooth kommunikáció
- kb 40-50 perce megy a hotspot mellette ami azért meríti rendesen
- Átlag napi netezés reggel és nyomkodás eddig.PE egyenlőre marad és jól állja a helyét, igaz lehet MIUI12-vel jobb lenne esetleg custom kernellel is de most nincs időm ilyenekkel foglalkozni sajnos.
-
Black&White
addikt
Mi 9 Global EEA V12.0.1.0 Fastboot ROM: LINK
-
egykori
őstag
válasz alex devil #8534 üzenetére
Nekem a hosszan tartó nyomásra a zseblámpa, két gyors rövidre a hátlapi fényképezőgép van beállítva az AI gombra.
[ Szerkesztve ]
-
baitsee23
őstag
Android Auto MIUI 12.0.2.0. kombót használ még valaki?
Samsung Galaxy S24
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz alex devil #8534 üzenetére
Csak zseblámpa, lezárt képernyővel is megy.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Black&White
addikt
válasz Criminal017 #8533 üzenetére
Más csatlakozók vannak a két alaplapon, illetve kernel szinten se tudja kezelni a változást.
Szóval, nem. -
alex devil
senior tag
Az AI gombot használjátok? Mire van beállítva? Van vmi progi amivel bármit be lehet rá állítani?
S23
-
Criminal017
őstag
Nem tudom felmerült-e már itt, hogy vajon csereszabatos-e az Mi 9 Pro (4000 mAh) és a sima Mi 9 (3300 mAh) akkumulátora. Igazából nagyon forrást nem találtam egy gyors kutatómunka alatt, szóvál hátha valaki...
Lehet, hogy az a plusz 700 mAh is számítana. -
egykori
őstag
válasz Nangoo85 #8513 üzenetére
Egyetértek, én már vagy féléve Outlookba tettem minden fiókomat (Gmail, Yahoo, Outlook, sőt a cégest is, amire a Gmail nagyon allergiás volt) és minden értesítés azonnal megjön - igaz, Nova launcherrel. (Amikor még WP-t használtam, akkor meg a Gmail volt megbízhatóbb.)
[ Szerkesztve ]
-
ginola
addikt
válasz Roland0224 #8529 üzenetére
Emlékszem, ugyanaz a beállítás, nekem mégsem megy
De ezzel nem egyedül vagyok. -
Roland0224
senior tag
válasz Roland0224 #8431 üzenetére
Régebben már írtam ebben a hsz-ben Ginola
Ezek a beállítások vannak
Nem tudom, hogy de működik[ Szerkesztve ]
-
ginola
addikt
válasz Roland0224 #8526 üzenetére
Ez érdekes, hogy van beállítva az app?
Nálam mindig késik lezárt képernyőnél, ha kb 20 percig nem nyúlok a telefonhoz. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz the radish #8507 üzenetére
Ha xiaomi.eu-ra gondolsz, nálam ugyanúgy ott van a Kép megnyit, Szerkesztés, Sky menüpont alatt.
Viszont a gyári kamera kapott új featuret:
El kell tekerni a More menüpontig jobb oldalt, majd Clone ikon Ez jó pofa.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Roland0224
senior tag
Igen
Weekly legújabb -
ginola
addikt
válasz Roland0224 #8523 üzenetére
Eu ROM?
-
Oldmobil
aktív tag
Sziasztok,
Másnak is eltűnik az állapotsoron fent az írás némely app használatakor? Pl index appnál eltűnik, csak fekete csík látszik, pl az időképnél ott vannak rajta az értesítések meg minden. Sötét téma van, a képernyőkivágás elrejtésénél a középső opció, mindegyik appnál le van tiltva a teljes képernyős mód. A 11-es MIUI- ban jó volt. Van tippetek, mit kellene állítanom? Köszi! -
Roland0224
senior tag
Én mondtam ,hogy kapok emailt
Direkt nem nyúltam a telóhoz ahogy mondtad
És megjött, a gmailt délután óta nem nyitottam meg
És direkt kettőt is küldtem az utóbbi ráadásul időzített volt 22:47-re 1 percet késett
(Nem tudom,hogy csak nálam de a kép nagyon pixeles nem tudom miért lehet a ph app rontja le nem tudom pedig mindig ugyan így küldöm a képeket szóval bocsi)[ Szerkesztve ]
-
rjg
őstag
válasz the radish #8507 üzenetére
A +1-re. A Galériában nyisd meg a képet, majd továbbiak - részletek és ott lesz a link a címmel; ha rányomsz, megnyitja a Térképet.
Ha olyan appot szeretnél, ami hely alapján is tud szűrni, illetve egyszerre látszik több fénykép helye is, akkor az F-Stop Pro verzióját javaslom.
-
Nangoo85
csendes tag
válasz Nangoo85 #8513 üzenetére
Viszont nézem GPlayen, hogy igen sokan szidják, pont amiatt, hogy ne érkezik email, csak, ha megnyitják, vagy épp értesítés nincs, stb.
Az tényleg gyanús minden esetre, hogy más email kliensek mennek gond nélkül.
Céges emaileket másik appal szinkronizálom, az minden gond néklül működik. -
baitsee23
őstag
Xiaomi.eu stable 12.0.2.0-n másnak is hülyén néz ki a távirányító alkalmazás sötét módban? A sötét mód menüjében nincs az alkalmazások között, hogy kikapcsoljam egyénileg. Valakinek ötlete esetleg?
Samsung Galaxy S24
-
hroberto
veterán
-
Terentius
őstag
válasz dilajoska1 #8509 üzenetére
Xiaomi eu devet használok. Kijelzőidőm kb. 2,5 óra 4g, gos,bt. Mondjuk accubattery szerint 70% már csak az akksi. 1 év távlatából reális lehet a mérés
OnePlus 12 16/512
-
HawerKing
őstag
válasz dilajoska1 #8509 üzenetére
Hát igen... De nekem 4g wifi, gps , bluetooth, auto szinkronizálás mind bevan non stop kapcsolva
-
dilajoska1
őstag
válasz HawerKing #8508 üzenetére
Igaz én mindig wifit használok de én általában ilyen kijelő időket szoktam összehozni. Most repülő módban vagyok de hálózaton kb fél órával kevesebb.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
HawerKing
őstag
Omg először mióta a seggemen juk van és androidos telót használok elértem az 5óra + kijelző időt , beszarás s még mindig 22% on van az aksim
-
the radish
senior tag
MIUI 12 (EU) galériájából kivették az égbolt módosításának lehetőségét. Ezt hogy tudnám visszavarázsolni?
+1: Van valamilyen alkalmazás, amivel meg lehet oldani, hogy a fényképeken megjelenjen az exponálás helye? (Anno valamelyik Galaxy alapból tudta és ez a mai napig hiányzik.)[ Szerkesztve ]
-
ginola
addikt
válasz Nangoo85 #8504 üzenetére
Ugye?
Én nem nyomkodom annyit, azért ez igen gáz, de minden más időben jön, csak a gmail nem.
MIUI 11 alatt tökéletes volt!
Roland0224
Ha fél óráig nem nyúlsz a telefonhoz neked sem fog megjönni![ Szerkesztve ]
-
Roland0224
senior tag
válasz Roland0224 #8433 üzenetére
Nekem jó, megjönnek az email értesítések ott a fényképes bizonyíték a kommemten amire reagáltam
[ Szerkesztve ]
-
JoeCockBill
senior tag
nekem pont az a bajom gmail-el hogy egy emailről többször is értesít amíg el nem olvasom :D 20.6.4
új videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Politika
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Robotporszívók
- Star Citizen
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest