Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
(#8624) kano : sok telefonom volt, de HTC-m sosem, viszont lehet a Sense a hibás.
Ahogy Laci.M írja igen, ha előrefele lépdelsz akkor sokat nem biztos hogy észreveszel, de ha ,,hátrafele" akkor ezekszerint észrevehető.
Azt tudom érezhető ugrás volt snapdragon 820 körül meg talán 835 de akkor ezekkszerint 855 vs 835 is már érezhető.[ Szerkesztve ]
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
Laci.M
senior tag
Ha egyesével lépked felfelé az ember akkor alig tűnik fel, de ha az ember előveszi a korábbi telefonjait akkor eléggé szembetűnő a különbség.
Oneplus 3-am amikor volt akkor csak úgy repült rajta minden, most anyám használja és egy random app play áruházas frissítés örök ideig tart szinte. A régi LG G4-em kb használhatatlan kategória ma már bármire. A oneplus 5-öm még eléggé jó. És ezek csúcs telefonok, a koruknak megfelelő csúcs hw-el.
Néha nyomkodok termeléses dolgozók telefonjai közül párat amikor segítséget kérnek és csak el vagyok képedve, hogy milyen használhatatlan telefonok vannak. Nyilván nem a redmi note 7-ről beszélek, de régebbi J szériás samsungok, ezer éves huaweiek meg ilyenek.
Aláírás
-
stigma
addikt
Hát én ,,telefonfüggő" Snapdragon 801-es proci óta vagyok, kb 1 max 2 évente telót cserélek, de most dilemmázok, mert kb az elmúlt 2-3 év processzorai 835,845,855,855plus, 865 már annyival nagyon sokat nem adnak/változtak, igaz az új 5G-t hoz. E
Egyenlőre ugye itthon bevezetés alatt van 1-2 nagyvárosban, viszont a kijelző fontos nekem, hogy jó legyen. Ram tök mindegy csak több legyen mint 4GB, viszont ez már a középkategóriában is megvan.
Most kb az mi 10-ben a 90Hz-es kijelző miatt kellene egy jó nagy összeget kifizetni amit nem nagyon akarok, és egyenlőre nem is váltok...csak minden nap megnézem milyen eladó telefon van apro-n....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
stigma
addikt
Én már nem tudom mit higyjek sajnos, de szerintem sem.
PE van a Xiaomi Mi Pad 4-es tableten, életemben nem láttam ilyen üzemidőt, igaz csak wifi-n vagyok de lemeríthetetlen kb. Opera+wifi+youtube+face,Insta,Spotify. 37% van az akksiban igaz ez 6 vagy 6000mAh-s ami benne van, ha jól emlékszek, 7óra kijelzőidnél vagyok vele.RevOS bevált, de valamiért a 20.1.31-i utolsó frissítésnél volt 1-2 anomáliám, de kb 4,5 óra kijelzőidőt produkált ami nekem tökéletes volt, de nagyon át akartam térni PE-re mert nagyon tetszik, de hát már 2x csinálaj ezt mert egy régebbi ROM-al is hasonlóakat produkált sajnos.
Sebaj van még 2 lehetőségem amit napokban teszlteni fogok:
- Extended UI: AOSP alapú mint Pixel (Link)
- Havoc OS 3.3: AOSP alapú mint Pixel (Link)Installálsa kb ugyanaz, hogy a jelenlegi 10.8.0.0-s FW-t felteszem majd rá a Romot.
Kettő között a különbség az, hogy Extended UI tartalmazza a GAPPS-t, míg Havoc nem, de sebaj leszedtem egy nano vagy pico-t.....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
brd
nagyúr
Nekem volt több felvetésem is, de azt mindenki (te is, te kis hamis, hogy baromozhass) ügyesen átugorta, nehogy a szép világképébe belerondítson: az egyik: rootolt készülék+NFC-s fizetés (tudom, többnyire meg lehet oldani, csak nem mindig), a másik meg az, hogy: minden, kötelező app frissítés után ugyanúgy működik tovább, nem kell újra hozzáadni a kártyát?
The only real valuable thing is intuition.
-
gorcsev27
tag
Az, hogy sz@r, most irtad te.
A mobilfizetéssel meg egyelőre jóval több embernek van gondja, mint a kártyával, tehát semmiképp nem nevezhető kiforrottnak, akármennyire is jól elvagytok vele sokan.
De jó látni, hogy aki nem boldogul vele, az szerinted (nem mi szerintünk) egy barom. -
hroberto
veterán
A kérdésedre abszolút egyszerű a válasz, nem is értem miért tetted fel.
Egyértelműen azért jobb a kártya, mert az minden esetben működik! Mindenféle beállítás és hókuszpókusz nélkül. (És még az akkuja sem merül le adott esetben... ).KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
gorcsev27
tag
Inkább azt magyaráznám el, hogy kell értően olvasni. Nem az érintés nélküli fizetési folyamattal van baj, még csak nem is a táskán keresztül leolvasás problémájáról, amiből páran jó lóvét húztak az árnyékolt tárcákkal és táskákkal. A telefonos fizetés több dologból áll össze, több ponton támadható, ráadásul még messze nem egységes és letisztult technológia, ahogy az előttem szólók is írták, szóval bőven lehet még rossz szándékkal a zavarosban halászni.
-
gorcsev27
tag
Az összehasonlításban, amit idéztem a gsmarena oldaláról, pont ennyi a különbség, akárhogy hisztizel.
Vásárlás előtt nyilván nem ennyi alapján fog dönteni az ember, pl. a teszt oldalról tudható, hogy más a szenzor, ami valakinek, aki nem annyira ezen rugózik, mint te, sz@rt se jelent, inkább a teszt képeket fogja megnézni.
Nem féltem a Xiaomit attól, hogy a nyakán marad a széria, mert vannak, akiknek a kamera gyengébb, mint a MI 9-é.
A végső konklúzióddal pedig egyetértek. -
gorcsev27
tag
Csak vissza kéne olvasni: nem azt bizonygattam, hogy nem gyengébb, hanem azt, hogy mi a különbség.
A két mellék kamera pár MP-lel kevesebb, meg az ultrawide-on nincs PDAF+LAF. Ettől még simán készíthet olyan képeket, mint a MI 9 és készít is, de ezen kár lamentálni, itt a tesztje, mindenki eldöntheti maga.
Meg azt is írtam, hogy akinek a 4 Ah überel minden mást, annak ez bőven vállalható, olyat nem írtam, hogy kano is rosszul teszi, ha nem rohan MI 9T Pro-t venni. -
gorcsev27
tag
Ennyi a különbség:
48 MP, f/1.8, 27mm (wide), 1/2.0", 0.8µm, PDAF, Laser AF / 12 MP, f/2.2, 54mm (telephoto), 1/3.6", 1.0µm, PDAF, Laser AF, 2x optical zoom / 16 MP, f/2.2, 13mm (ultrawide), 1/3.0", 1.0µm, PDAF, Laser AF / 20 MP, f/2.0, (wide), 1/3", 0.9µm
48 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/2.0", 0.8µm, PDAF, Laser AF / 8 MP, f/2.4, 53mm (telephoto), 1/4.0", 1.12µm, PDAF, Laser AF, 2x optical zoom / 13 MP, f/2.4, 12mm (ultrawide), 1/3.1", 1.12µm / Motorized pop-up 20 MP, f/2.2, (wide), 1/3.4", 0.8µm
Főkamera gyakorlatilag azonos, a másik kettő is bőven vállalható kompromisszum, képességek meg azonosak
A vezeték nélküli töltés meg kinél milyen súllyal esik latba
-
Atomgeszi
nagyúr
???
Ezt a hülyeséget. Olyan szépen váltja, hogy nem igaz..
Még a dashcam wifijére csatlakozva mellette is megy a 4G netem.Egy hülye elkezd valamit mondani, mert user error van vagy bármi más, és aztán elterjed a fórumokon, mint a hívásnál, hogy nem kapcsol le a kijelző. Egyszer sem fordult elő, pedig millió1 Xiaomi van a családban és ismerősi körben. Persze aki úgy telefonál, hogy eltartja 4 méterre a telefont, az ne csodálkozzon.
FB csoportokban is olyan hülyeségeket olvasok, hogy nem győzöm kijavítani a hülyeségeiket, bár már ezt is meguntam. 2 nap múlva ugyanúgy felteszik ugyanúgy azt a hülye kérdést.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
stigma
addikt
Hát nekem eddig lekopogom nem volt az eddig custom romokkal problémám, eddig az alábbiakkal minden ment:
Global és EEA, RevOs, PEDe az új PE esetén ha kijön újrahúzom normálisan, vagy utánaolvasok a dev-nek wifi problémát mi okozza.
Köszi az infót.[ Szerkesztve ]
-
shift+ő
senior tag
Sokszor le lett írva, hagy a GPay ebben a régióban még nem telepíthető, így érintéses fizetést is csak trükkel, saját felelősségre lehet feléleszteni, de egyik magyar bank kártyájával sem fog működni. Revolut és esetleg Cure kártyát lehet beállítani. Nálam revo megy, de csak akkor engedi ha a revolutban a címem olyan területre mutat, aholm ár támogatott, én pl. egy londoni címet ahsználok, ahol tavaly RBN-ztem.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Ja, és a BL nyitás nem garvesztő (alapban sem a xiaominál, de nyom nélkül vissza is lehet zárni).
Egyébként lehet, hogy BL nyitás nélkül is menne, mondjuk van egy Mi Tools v2 nevű prg ami szinte mindent megcsinálni helyetted, de én nem kockáztatnék.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Black&White
addikt
Most főleg jó vétel lesz használtan, hardver tekintetében ez egy időtálló cucc.
Más.
Eddig elég sokat ekéztem a telót a készenléti fogyasztás miatt.
Pár napja újra visszatettem a Digi SIM-et tesztelni és egy kártyás üzemmódban ezt produkálta éjjel:
Kemény 1%, szóval ebben a felállásban tudja, amit elvárok.
Már csak arra kellene rájönnöm, Dualban (két Telenoros SIM esetében) miért nem.
A kártyák újak, térerő szinte mindig fullos (LTE+), azt mégsem oké. -
stigma
addikt
Hi , nekem 2x sikerült igy flashelni, mindkétszer bezárta a bootloader és kellett Miunlock-ot használni.
Sajna egy app nem megy ami kéne a huawei health és huawei mobile sercice.
Azt irja engedélyezzem a háttérben de már minden fullos engedélyt megadtam, de igy is gond van.....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
Karavik
veterán
Ilyen értelemben nincs köze a v1 kiadáshoz. Ahhoz van csak köze, hogy most mivel a kínai ünnepek miatt nincs hivatalos China nightly se weekly kiadás, így van idő optimalizálni a meglévő legutolsó kiadást...
Pl:
Új health app
Új gesztus algoritmus a Google feed-hez (home screen bal oldalára) swipeolás közben
Stb...[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
sb
veterán
Mi most próbálgatjuk.
Szerintem rossz fényviszonyok között is nagyon jó a kamera.
Az S10e szerintem sokkal jobban elgyengül ahogy csökken a fény. Nálunk erről lesz a váltás (Samsung sw és egyéb okok miatt is, de a kamera is kulcsfontosságú).
A videó nyilván nagyon jó az S10e-ben de onnantól igazi különbséget már nem érzek az erős fényben készült képeken (a Samsung képi világa is kevésbé tetszik de ez már egyéni ízlés kérdése inkább, amúgy nagyon jók a képek), kevés fényben meg ahogy fentebb írtam, jobbnak tűnik a Mi9 még úgy is, hogy nincs fent gcam és a Samsungban van OIS.[ Szerkesztve ]
-
zakrafein
csendes tag
-
ricsi0307
senior tag
Nekem amióta a kocsiba is vezetéknélküli töltő van azóta nap végén is max 50%-ig merül a telefon. Este is felrakom a kis padra lefekvés előtt és nincs gond. Nem tudom te mi miatt nem töltöd este, vagy hogy 10% készenléti fogyasztás egy éjszakára miért sok. Ha az akksit akarod kímélni akkor tök felesleges, 2 év egy telefon életciklusa nagy átlagban, annyit meg vígan ki fog bírni akkor is ha naponta 2X nyomod rá a 30wattot.
-
Black&White
addikt
jó, hát lehet védeni a helyzetet, hogy minden héten új funkciók, meg ugye azért ordas nagy hibával sosem kerül ki egy kiadás sem, de az összkép azért közel sem olyan rózsás.
A MiuiMIX-nek van stabil és dev ága, az eu ROM-ra épül+optimalizációk.Nálam a stabil volt mind közül a legfluidabb, viszont a REV OS és a PE bánik a legjobban az akksival. -
laci laci
addikt
-
kvojnovics
tag
Érthetetlen! Én most PE ROMot használok, de azzal se mjutottam még 5 óra fölé... Amint lejárt a nyitás előtti idő, azonnal ment fel Xiaomi.EU ROM, de azzal is hasonló volt... Fogalmam sincs mit csinálok ennél a telefonnál rosszul... Pedig mondom, amikor előtte volt már egy nálam, azzal nekem is úgy rémlik, hogy megvolt a 6-6,5 óra... Most meg...
-
-Prometheus-
tag
Ez rendben is van, de akkor az összefoglalóban is helyesen kéne szerepelnie, mivel így nem igaz, hogy az ottani leírás elég a sikerhez. Természetesen ez egy apró dolog, amit 2 perc kereséssel meg lehet oldani, így is történt. Viszont simán el tudom képzelni, hogy van aki már ettől elriad, hogy rossz a leírás, hiszen már az első lépés sem működik a recovery telepítése előtt, akkor mi lesz még később.
-
Black&White
addikt
Kevesebb funkció, mint PE alatt és ugye, ami ott hiányzik/nem működik, az itt se.
GApps csomaggal érkezik, sajna elég sok, általam nem használt Google alkalmazással.
Van pár kisebb bug is, de ezek nem zavaróak.
A készenléti fogyasztás itt sem rossz, bőven jobb, mint az utóbbi eu.dev-ek alatt.
Urnyx féle Gcam megy.
Még ma/holnap hagyom, aztán jöhet a friss PA (Paranoid Android) kiadás. -
kano
nagyúr
-
laci laci
addikt
Így, tényleg azt lehet értelmezni,hogy amit linkeltem az a saját módosított aplikàció.Sajnos sokszor nem teljes mondatokban írok és ezeket csak szakmabeliek tudják egyből érthetően olvasni.Van mi8 telik is,volt téma akkoriban,mikor egy ideig levette a play áruház az Android autó aplikàció elèrhetösègèt,hogy heggesztve lett egy módosított apk,mivel ő is fejlesztő megjelent neki egy módosított változata.Azt gondoltam,hogy ez az még.Îgy szerintem teljesen érthető.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
B. Tamas
aktív tag
Köszi, ezt (is) felhasználtam de efelett átsiklottam. Na akkor ezt is beírom ha a MiFlash nem zár vissza akkor az ADB-t is elő kell szedni.
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
B. Tamas
aktív tag
Értem, igaz én 8 óra alatt a 10%-ot sem venném észre. 😁
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
petipetya
nagyúr
Globál stabil rom, zárt bootloader, a verziók a képeken láthatóak. A Google Pay alá be van téve a Curve is a magyar címemmel, nincs semmi trükközés. A telóban a HCE pénztárca van kiválasztva, és a Google Pay beállítva alapértelmezett fizetési eszköznek.
Nincs más fizetéses app telepítve (pl. Simple, a CIB netbank appban pedig nincs ilyen funkció).
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
kano
nagyúr
Ugyan azt a hibát kapom a Payben már a legvégén, amikor a bank ellenőrzi a kártyát, mint a PE rom topicjában az egyik tag. [link] Steven87
De nekem akkor is ez jött amikor zárt volt a BL.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Black&White
addikt
Ha esetleg újra megprobálnád, menj ez után: LINK
Kell még egy Termux (root jogokkal) Play-ről, majd az installation résznél a 3. ponttól kell haladnod.
Az sqlite patch-et múltkor linkeltem.Nekem sajna csak Revo, illetve Cib kártyáim vannak, egyik sem tamogatott Google Pay-hez.
-
brd
nagyúr
Még előtte olvastam sajnos. Egyébként sosem értettem ezeket a "vitákat", hogy min lehet(ne) vitatkozni, van egy csomó részletes és hiteles cikk a neten a témában, hivatkozásokkal, tanulmányokkal, valódi tesztekkel (persze magyarul kevés, az igaz). A második mondattal csak egyet lehet érteni, viszont van olyan, aki szeretné úgy, hogy azt minél tovább tehesse.
The only real valuable thing is intuition.
-
SSlyTR
aktív tag
hogyhogy arulod a mi9-et? lehet leirtad mar itt, de most a romolos tema vegigolvasa utan kiegtem
Amugy akinek nagy f.sza van az romoljon egy motorola defy-t vagy xperia mini-t most 2019ben. Garantalom jo moka, olyan igazi egesz estes Bonusz pont ha kozben teglazod a telot, de sikerult helyre alliatani -
B. Tamas
aktív tag
Kész. Valaki nézze át, hogy minden jól került e bele. Beraktam a 2 fastboot romot is és a te leírásodat is.
-
B. Tamas
aktív tag
A napokban nem volt valaki akinek ennek ellenére sem maradt meg a TWRP?
Igaz ezeket már nem olvasom annyira figyelmesen (néha át is ugrom).
Ártani mindenesetre tuti, hogy nem árt.szerk: Ha gabikiraly2-nek ezzel a módszerrel pöccröff összejön komplikáció nélkül akkor ezt a módszert is berakom az összefoglalóba. Igaz akkor lesz már csak igazi káosz ha lesz 3-4 folyamat is.
[ Szerkesztve ]
-
Silenzio
addikt
Ja, tényleg, senkit nem akarok megbántani, de ez az opened bootloaderes romolósdi ad egy hamis kontrollérzetet a személyre szabhatóság fílingjével: csak meg kell találnod a számodra megfelelő ROM-ot, vagy összebütykölni magadnak egy újat. Valójában viszont a gyártó szoftveresei iránti teljes tiszteletlenségről árulkodik. Nem volt jó az, amit a Xiaomi\Huawei\Samsung\anyámkínnya összedobott neked? Akkor miért azt vetted? Mi számodra a telefon? Egy (egymásról koppintott) héj és néhány hardverkomponens, ami ráadásul kottára megegyezik minden Snapdragonos készülékben? Wow, ez aztán egyedi! Komolyan azt hiszed, hogy egy random lengyel\orosz\kínai suttyó jobb ROM-ot tud főzni, mint a cég szoftvermérnökei csapatosan, pénzért, szakmai jónevüket féltve, és a hardvert feltehetően mindenkinél alaposabban ismerve? Egészségedre. Én soha többé.
Az E\2 bármelyik random romolgatós fórumtársnak szól, és szerintem elgondolkodtató.
Mennyi időt, energiát, pénzt baszunk el az ilyesmivel, és mennyi frusztrációt okozunk ezzel a szeretteinknek? Mérhetetlen.https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
stigma
addikt
Nah, megszülettem PE vana telón és már első kattintásra tetszik....
Install zip-nél az alábbit nem pipáltam ki: "zip signature verification" => PipaPixel felment, ~ 20%-ot evett a 60-80 appból amit feltöltött, felhő szinkronizációk, okosórámmal összelöttem...
Most 1 hétig tesztelem kíváncsi vagyok mit tud....Estig feltöltöm 100%-ra és had szóljon....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
stigma
addikt
Hűt most bővebben írok valami még mindig nem okés, most a te verzióddal próbálom:
Jelenleg a telómon 11.0.6 van EEA-s ROM, bootloader nyitva, gyári recovery.
Próbálok step by step leírást csinálni, igaz mindent már leírtatok szájbarágósan:
1. EEA 11.0.6 flash =>OKfastboot flash vbmeta vbmeta.img[védelem kiiktatása]
=>OK
Fontos, hogy a TWRP flash csak ez után jöjjön:fastboot flash recovery twrp.img
Jelenlegi legújabb TWRP: twrp33152_cepheus_mauronofrio.img =>OK
2. Az összefoglaló szerinti xiaomi.eu dev telepítés. (ezt kell telepítenem mint utolsó EU-s dev => xiaomi.eu_multi_MI9_9.12.12_v11-10.zip)
- Lépj be a TWRP recovery-be (bekapcsológomb + hangerő fel együttes lenyomásával be lehet lépni)- TWRP menüjében válaszd Keep Read Only vagy Swipe to Allow modificationsmenüpontokat (opcionális)=> ez nem jelent meg nekem
- Válaszd a Wipe menüpontot, majd az Advanced Wipe opciót =>OK
- Jelöld be az alábbiakat: Dalvik/ART Cache, System, Data, Internal Storage, Cache, =>OK
- Húzd el alul a csúszkát jobbra (Swipe to Wipe) =>OK
- TWRP főmenüjéből válaszd a Wipe menüpontot, majd az Format Data opciót, írd be: yes (ez eltávolítja az encryption-t a data partícióról) =>OK
DEC telepítés :
(opció 1) USB kábellel kapcsold össze a telefont és számítógépet. A számítógépen válaszd ki a kapcsolódott telefon tárhelyét és másold át a korábban letöltött ROM-t (zip kiterjesztéssel) =>OK
- TWRP-ben válaszd ki az Install menüpontot, majd tallózd ki a felmásolt ROM zip file-ját =>OK
Húzd el alul a Swipe to confirm Flash csúszkát =>OK3. Te hsz-edben írt wipe-ok.
"Xiaomi EU-t rakd fel twrp alól, utána indítsd el a twrp-t, Format data - yes, twrp újra indít, PE rom felmasol, telepít, utána wipe chahe és system restart"
ok, ez megtörtént, az alábbi PE-t tettem fel=> (PixelExperience_cepheus-10.0-20191215)Hibajelenség: TWRP-be lép, bármilyen restart-ot nyomok neki.
Sytstem, vendor és még 2 dolog felment, wipe/dalvik megovolt utána.Ötlet?
Mondjuk ennyi erővel kb feltehetem az alábbi romo-t is?
https://forum.xda-developers.com/Mi-9/development/rom-evolution-x-3-3-t4003783
Telepítés:
Flash MIUI11 eea with miflash
Flash vbmeta.img with "fastboot flash vbmeta vbmeta.img --disable-verity --disable-verification" (Download here)
Flash TWRP
Wipe (dont wipe system/vendor)
Format data
Reboot recovery
Flash rom
Reboot system & #KeepEvolving[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest