Hirdetés
- Androidos fejegységek
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
Én nem általánosságban beszéltem a HDR-ről, hanem HDR hatásáról gyári MIUI kamera szoftver használatával, konkrétan MI8 és MIX2S kapcsán!
GCAM-al HDR és Night sight úgy működik ahogy a nagykönyvben megvan írva. Bár HDR-E (HDR-Enhanced) több zajjal jár, ami főleg gyengébb fényviszonyok esetén figyelhető meg, viszont színek dinamikusabbak. GCAM esetén HDR+ a jó választás, mert színeket nem tolja meg annyira, mint HDR-E, ezáltal természetesebb, valósághűbb és nincs járulékos zaj sem.
Esti fotózásra pedig ott a Night Sight, ami varázslatos módon teszi a dolgát, bár én statikus témák esetén nappal is használom, legjobb minőséget hozza.Ezzel szemben MIUI-n HDR és Night mode csak arra jó, hogy elrontsd a fotókat vele, viszont csak AI használattal egész utőképes. Így már nagyjából pariban van GCAM-al, sőt bizonyos esetekben, helyzetekben jöbban is teljesít, de ez általánosságban nem mondható el. Én mindkét kamera szoftvert használom ez végett.
Konklúzió:
1. Xiaomi fejlesztőknek van hova fejlődni főleg HDR és Night mode funkciók terén.
2. Hogyan lehet legtöbbet kihozni a gyári MIUI kamera appból és mivel lehet elrontani a fotókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Androidos fejegységek
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- E-roller topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 17 Pro 1TB, Bontatlan
- Xiaomi 13T 8/256 kék, hibátlan
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest