Hirdetés
- Blu-ray lejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
slice14
üzenetére
Ismét mondom, hogy ez az elmúlt bő fél évben változhatott. Anno nem volt benne. Nekem amióta nyitottam (ahogy lejárt hozzá a szükséges idő), nem volt gyári MIUI a telefonon. EU rom volt, amivel nagyon sokáig nagyon elégedett voltam, és nem is akartam lecserélni, max csak a stock android iránti kíváncsiságom miatt. Az elmúlt hetekben viszont kritikán aluli volt az aksi teljesítmény, ezért kénytelen voltam lépni.
PE alatt jobb az üzemidő, de még mindig roppant elégedetlen vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő