Hirdetés
- Ryzen 5800x
- Apple notebookok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem a másik oldal megunta, ezért szokták tettetni, h halló ha-ló mi a va ve led...
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
ZephX
senior tag
Na megnéztem. Újra indítottam a telefont és frissült ennek a 3 fájlnak a dátuma. Valószínűleg a restart miatt. Valaki aki nem csinált kijelző panel miatt debugot, megnézné nekem, hogy neki is vannak ilyen fájlai? Csak a kíváncsiság végett. Fájlkezelő/Belső közös tárhely/MIUI/debug_log/powerinfo
-
MODERÁTOR
-
Maist
senior tag
Az szokott még előfordulni (jó példa erre az Ampere alkalmazás), hogy annak ellenére, hogy be van állítva az automatikus indítás, mégsem indul el a program, ezáltal nem fut a háttérben, ez valamiféle program - Miui kompatibilitási probléma, és más alkalmazással is tapasztaltam már. Nálam az Outlook egyébként jól működik a fentebb leírt beállításokkal.
Egy beállítás van még, de ez igazából inkább estefelé szokott bekavarni, az pedig az akkumulátor, jobb felső fogaskerék, legalul helyzetek, és ezt a Speciális okos módok beállítást ki kell kapcsolni: -
-
MODERÁTOR
-
scream24
senior tag
Ez jó kérdés. Előző telomón 2.5 fél év alatt egyszer sem kellett újratelepítenem. Ezen meg csak pár hete használom ugyan, de eddig ugyan úgy teszi a dolgát , mint előtte. De megeshet, hogy egy frissítés rosszúl települt. Restart volt mostanában? Persze egy újratelepítés sem tart sokáig.
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
scream24
senior tag
Én is outlookot használok. Nem állítottam, lakatoltam semmit. Csak feltelepítettem, beállítottam a fiókokat. Azon belül, hogy miről szeretnék értesítést és kész. Teszi a dolgát, jelzi az érkezett emaileket.
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
ginola
addikt
Itt is látszik, aminek látszania kell......A két telefon más liga, a kijelzőben ez sajnos pont fordítva van
Ha el tudsz állni a vásárlástól...akkor nincs probléma.
Nálam a belinkelt kép azonos színbeállítások és fényerő között készültek.Maist.
Jól látszik az RGB Delta és Diamond elrendezés közti különbség....[ Szerkesztve ]
-
Nálam is az NE a fényesebb, és nekem is az tetszik jobban. De hangsúlyozom, egyikkel sincs bajom, csak ha már itt van nálam két 11 Lite 5G, és az egyik az NE, akkor összehasonlítottam
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
őstag
Hozzám is a Tianma paneles NE került, néhány készülékkel össze is vetettem, vegyesen AMOLED és IPS kijelzőkkel. Én nem igazán észleltem számottevő különbséget az élesség tekintetében. Próbálgattam több appot, képet, szöveget. A képpontsűrőségből fakadó minőségbeli eltéréseket tapasztaltam csupán alapvetően. Mondjuk egy S10+ panelje mellet nem olyan szép a kijelző, de ez a papírforma... Nem egy liga a két telefon.
-
MODERÁTOR
-
Mondjuk ha itt nem olvasok a 2 fajta kijelzőről, én is csak pislognék, h most kötekedsz vagy mi van.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Maist
senior tag
A 2. nyílik meg a kódra, ennek töröld az adatait:
Egyébként nekem is azonnal feltűnt bekapcsoláskor, hogy vélhetően a gyengébb kijelző van az NE-ben, mert pont így nekem is, ez a homályosság-szerűség volt szembeötlő. Egyebekben viszont nincs vele gond, színek, fényerő rendben van minden.[ Szerkesztve ]
-
scream24
senior tag
Asszonynak sima 5G van. Gyári rom, nincs régió váltva. Van egy NE is. Azon is be akartam állítani. Jól néz ki, meg időjárásra és napszakra is változik némelyik. De ott nem volt. De arra majd fel a xiaomi.eu rom, azon többek között ez is lesz majd. 😊
-
MODERÁTOR
-
Skynet258
veterán
Nálam nincs gond a Spotify-jal (Jabra 85t a füles), ha nem tudták levonni a prémiumot az mindegy, bő egy hétig még prémiumként viselkedik csak nyivákol, hogy le akarják vonni a pénzt (pont nemrég sikerült ezt összehoznom).
Igaz én csak stream-elve használom nem töltök le zenét. Nálam szokott lógni a telón Huawei Band 6, okosóra, a Jabra... szóval az sem lehet a baja, hogy sok a BT eszköz.
Az én telóm nem "NE" de nem hiszem az NE BT szempontból rosszabb kéne legyen.
Fólia: én anno használtam olyat ami UV-re keményedő ragasztó volt, de az sem okozott semmi kárt az üvegben. Mondjuk a csaj nem tudom mit tehetett rá, alapvetően semmi nem kell az üvegek/fóliák alá, csak biztos kéz és semmi bubi nem lesz.[ Szerkesztve ]
-
ZephX
senior tag
Na végül nem cseréltettem. Azt mondták, hogy lehet Spotify vagy a füles bajos. Élek vele így, ha sokáig ilyen lesz, akkor meg beadom gariba.
Tetettem rá üveget. Nem a fekete kereteset, hanem a sima átlátszót. A csajszi aki felrakta nyomott a szélére ilyen kitöltő folyadékot/olajat/ragasztót fene sem tudja mit. Azt mondta azért rakott rá ilyet, hogy az ívelés a szélén ne okozzon buborékot. Ez a folyadék nem veszélyes a kijelző üvegére?
-
Ja, én mindig élesben hallgatom, korlátlan a mobilnetem viszont az ingyenes verziót, nem zavar néha egy reklám belefér.
Nekem HB4 -em van nem zavarja, viszont csak akkor csatlakozik a HB4-hez ha a GPS be van kapcsolva. Ameddig erre nem jöttem rá volt 1-2 kellemetlen napom.[ Szerkesztve ]
-
Nos az elődjére én két edzett üveget vettem, az egyiket teljesen feleslegesen, sőt az elsőt is már akkor megbántam, amikor kijöttem a Telekom boltból Később kiderült, hogy nem a kijelzőt védő Gorilla Glass 5/6 a gyengébb része a telefonnak, így ha visszamehetnék az időben, akkor eleve nem tetetnék rá üvegfóliát. A kettőre elment 7000 Ft-om összesen, teljesen feleslegesen.
Az én tanácsom, hogy hátulról és oldalról védd meg a telefont. Vegyél rá Nillkin Camerashield tokot. Szép, jó, erős, megvédi! Ja és ne rollerezz vele, illetve HOCO CA-73-as telefontartóba ne tedd, bár szerintem Nillkinnel nem lenne baja, viszont elég volt az első tanulópénz megfizetése, nem fogom tesztelni
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Skynet258
veterán
Én ezt vettem anno, 08.04-én, azóta hiba nélkül teszi a dolgát, sehol sem akar feljönni sem. Ajánlott.
-
MODERÁTOR
-
Az olvasó módot kapcsold ki ha be van, a színeknél pakolgasd van több opció lehet javul valamelyest az élesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest