Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Frissült nekem is most a szoftver, megkaptam a decemberi security patch-et, de nyilván ugyanúgy nem engedélyzett a gesztusvezérlés... 12.5.8. Utánaolvastam, elivleg az Android 11 óta tiltja a MIUI, gondolom ez semmit nem fog változni az A12-vel, úgyhogy kénytelen vagyok megbarátkozni a gyári felülettel...
-
ZephX
senior tag
Persze S10-hez nem is viszonyítanék, mert az más liga, én Redmi 9T-hez viszonyítottam. Meglepően éles a kijelzője. Igazából ezért ütött szíven. XD De lehet én pörgök rá nagyon. Szerencsére nagyon jó a szemem és az ilyenekre allergiás vagyok. Más amoleddel nem tudtam összevetni.
-
Ha nem ejted le, nem használod biciklis tartón. Egyébként kell neki egy masszív tok...
Leteszteltem
Xiaomi Mi 11 Lite 5G 6/128GB vs Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB -os verziót, egymás mellett:
GeekBench
PCMark
3DMark.Érdekes eredmények születtek, volt amelyiket az egyik nyerte, és volt amelyiket a másik.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Először néztek rám értetlenül, mert elsőre, erős fénynél fel se tűnik, csak, ha nagyon nézed. Aztán, amikor megvizsgálták félhomályban (a raktárban) mind a négy eladó tapasztalta a jelenséget és értetlenül álltak előtte. Nem nagyon tudtak mit mondani. Másodjára azzal azért bepróbálkozott az üzletvezető, hogy rövidre zárja az ügyet, hogy: “Úgy tűnik ez a kijelző ennyit tud.” Na itt elborult az agyam és azt mondtam, hogy nem azért fizettem 115 ezer forintot, hogy egy s*@rt nézegessek, mert ebben a kategóriában alapelvárás már, hogy ne ilyen legyen a “normális” kijelző. Ezután el is engedte gyorsan a dolgot, majd belátta, hogy jogos a kiborulásom, így visszakaptam a pénzem.
"Aki hülye, haljon meg!" - De mi van, ha én még nem akarok? GamerTag: Seedcop
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest