-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
Szia!
Ha Xiaomi.eu rendszer lesz rajt, akkor a bootloadere nyitott. Nyilván ha így kell, akkor rendben van. Ha viszont telepítesz rá egy gyári rendszert, és az eladó elfelejtette, hogy ki kellene lépni a saját fiókjából, amibe a telefon van, a bootloader nyits miatt, akkor sajnos fenn akadsz, mert az Ő MI fiókjának a jelszava kell, ahhoz, hogy el tud majd indítani a telefont. Nyilván, ha vissza akarod zárni, akkor is lehetséges, hogy az Ő adataira lesz szükség. E témában meggondolandó, hogy a készüléket nyitott állapotban vesszük, vagy sem. Esetlegesen ha nem emlékszik rá, vagy be kamuzza, akkor ha gondod akad, vagy szervíz tud segíten hivatalos úton, nem hivatalos módon pedig pm, aki nem fake user.
Nyitott bootloader mellett "szabad minden" röviden tömören, de a Google sajnos beleszól, és már annyira nem teljesen teljes a vigyor az arcon. Ugyanis, ha pl a telefonnal akarsz Bankolni, Online stream nézés, vagy fizetni, akkor lehetnek buktatók, amikre nyilvan van megoldás, de nem véglegessek. A sok közkedvelt appok közül, pl a Telekom tv go, túl is megy ezen, mert a Play Integrity ha rendbe is lesz 3/2 -be akkor sem fog működi.
Nyilván a telefon korát is nézve, hivatalosan már nem kap frissítést, nem hivatalosan pedig még kaphat (de nem garantált)
Pénztárcádba senki nem lát bele, így azt veszed amit Te magad akarsz, tudsz. Ez a hozzászólás sem pozitív sem negaív. Csak 1 nézőpont.
Maga a készülék, az szerintem rendben volt, rendben van, bírja a dolgokat, és különössebb gond nem volt vele, amikor én használtam. A családban van még akinek ilyen van, Ő igényeit kielégíti.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest