- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
válasz bubus66 #1888 üzenetére
Nekem működik az infra, én meg frissítést nem kaptam még. Szeptember 1 a biztonsági. Na de az infrára visszatérve lg tv-vel ment de a horizon-al nem müxik pl. Nem csinál semmit.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
MárkyMárk
tag
válasz bubus66 #1951 üzenetére
A fejlesztői beállítsáok már akkor be lett kapcsolva mikor nyitottam a BL-t! Nyitva van ki is írja ugye a fejlesztői menüben, USB hibakeresés be van kapcsolva, minden ami USB vel kapcsolatos be van kapcsolva! OEM is bekapcsolva, adb és fastboot drivert esetleg linkelj nekem kérlek mert csak ott lehet a hiba.... a többi klappol! De már megbolondulok, az egész délutánom erre ment rá, és sehol nem tartok!
-
MárkyMárk
tag
válasz bubus66 #1967 üzenetére
Valószínű, hogy én vagyok a balfasz de mindent felraktam amit küldtél, minden be van kapcsolva... Már 1000szer ellenőriztem.... De még mindig waiting for any device! Mintha nem érzékelné, hogy rádugom a telefont... De a gép csippan, hogy érzékeli! Úgy néz ki marad a gyári firmware!! 😂😂
-
kano
nagyúr
válasz bubus66 #2172 üzenetére
Az övén xiaomi.eu rom van. De akkor valószínűleg a global romból csinálják azt a xiaomi.eu stabil változatot.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
akibor000
aktív tag
válasz bubus66 #2253 üzenetére
köszönöm! megvan!!
még 1valami...
ma tettem fel a mesengert erre... tudnátok segiteni hogy miként tudom beallitani h csak 1 mesenger ikon legyen fent a felsö sorban óra mellett? most pl van 4embertöl üzenet...4 kis mesenger ikonnal...
de én csak 1et szeretnék,h jelezzen!
plusz ha ir valaki mesenger üzit, nem kéne felül h beugorjon az értesitőablak...mert pl egy film nézésekor ez zavaró... nem tudom ezt kikapcsolni, segitenétek?
köszi -
kano
nagyúr
válasz bubus66 #2265 üzenetére
Igen, meg is vettem.
Elmész a Névjegyzék lapra ott jobb alul a 3db pont, Névjegyzék forrásai.
Erre gondolsz? Mi fiókot nem használok (kínaiaknak és oroszoknak nem adom az adataimat, inkább USA).[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz bubus66 #2275 üzenetére
Akkor bocsi. Én soha sem néztem, hogy kijelzi meddig csörgött. Teljesen lényegtelen információ számomra.
Tudom, hogy mit ír ki, megvettem és most is azt használom.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz bubus66 #2374 üzenetére
Huawei-re is csináltatok romot?
Ott lehet garivesztés nélkül nyitni BL-t?„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Black&White
addikt
válasz bubus66 #2488 üzenetére
Azért örülnék, ha legalább az értő olvasás menne nálad.
Arra kertünk bizonyítékot, hogy milyen kódot kapunk nyitás közben.
Eleve ezt nem láthatod a telón, mert az fastboot módban van, Mi Unlock marad, de ugye ott még csak Cunajának jelent meg.
Sajnos se külföldi oldalak, telegram, reddit nem segít a témában, de biztos igazatok van, rendben.
A videóhoz meg itthagyom ezt: LINK -
instantwater
addikt
válasz bubus66 #2713 üzenetére
Fogadjuk már el, hogy ezt csak akkor mutatja, ha a find my device aktív volt. Ahogy a screenshot is mutatja, this device is associated with an existing Mi account.
Én hozzárendeltem a xiaomi fiókomhoz a készüléket, de szándékosan kikapcsoltam ezt a funkciót, így nem reklamált a készülék, hogy accounttal oldjam fel.
Az i.mi.com szerint be vann jelentkezve az eszköz, mert be volt mikor nyitottam, mert bejelentkezve kellett lenni a nyitáshoz, de a find my device oldalon nem látja, mert ez a funkció ki volt kapcsolva.
A valóságban viszont nincs bejelentkezve a készülék mert már xiaomi.eu rom van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz bubus66 #2717 üzenetére
Azt akarja mondani a kolléga, hogy nincs kód a nyitásnál csak akkor, ha a Xiaomi Find Device funkciója aktív.
Mondjuk én nem használom ezt a funkciót.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- SörcsaPH!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest