Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozoo83
tag
válasz
Einstvan
üzenetére
Egyetértek! Nem is értem mért ekkora favorit a wp7? Erre nem is a minimalista szó illik hanem a hiányosság, mint testre szabhatóságban és beállításokban. Csúnya is, és unalmas lesz elég gyorsan. De úgy tűnik divattelefonok lesznek mert Nokia.. Csak nem hiszem hogy sokáig fog ez tartani.. Belenéztetek egyáltalán a névjegyzékbe például? Vagy az üzenetekbe? Szerintem borzalmas..
-
erdoke
titán
válasz
Einstvan
üzenetére
A zár képernyő funkcionalitása szerintem sokkal fontosabb a Home-nál, és ez ~5 év okostelefon használata után részemről teljesen egyértelmű. Ha el tudom olvasni az SMS-t a készülék kinyitása nélkül, illetve egyből vissza tudom hívni azt, aki keresett, vagy éppen egyenesen az adott olvasatlan emailre tudok ugrani, sokkal több időt és mozdulatot takarít meg, mint akár egy csilivili widget, akár egy pofásan dinamikus csempe.
Windows Mobile alatt szinte ugyanazt használtam anno, amit az Apple "újított" az iOS 5-ben (?), és érintőképernyőre ennél praktikusabbat nehezen tudok elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ELKELT!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- Brother HL-L3210CW színes lézernyomtató
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest