Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
skeleton91
tag
Nekem a return to castle wolfenstein az etalon.Ha annál jobb lessz akkor le a kalappal.Nagyon várom már remélem hozza a megszokott színvonalat bár sosem csalatkoztunk a fejlesztőkben.
-
Vistaboy
veterán
Nagyon jó, már régen játszottam FPS-el, ráadásul az eddigi Wolfenstein részek mind tetszettek, remélem ez is jó lesz.
-
nrgia
őstag
Hú de várom...
-
keIdor
titán
Jó, azt hittem később jön!
-
Nunder
őstag
Az előzőt nem fogja szerintem felülmúlni max grafikailag. Ettől függetlenül lehet hogy jó játék lesz, csak mindig az elődhöz fogják viszonyítani.
-
mephi666
nagyúr
sokat kell még addig aludni
amúgy kicsit félő szerintem, mert annyira sok gameplay videót meg screenshotot nem nyomtak még belőle... nehogy elkapkodják a végén...
...azért bízok bennük...
-
copin
őstag
Nincs valakinek jó képe a szörnyekről? A pályák is érdekesek lehetnek.
-
Findzs
addikt
dzsuker
az év játéka lesz (remélem
)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest