Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
skeleton91
tag
Nekem a return to castle wolfenstein az etalon.Ha annál jobb lessz akkor le a kalappal.Nagyon várom már remélem hozza a megszokott színvonalat bár sosem csalatkoztunk a fejlesztőkben.
-
Vistaboy
veterán
Nagyon jó, már régen játszottam FPS-el, ráadásul az eddigi Wolfenstein részek mind tetszettek, remélem ez is jó lesz.

-
nrgia
őstag
Hú de várom...

-
keIdor
titán
Jó, azt hittem később jön!

-
Nunder
őstag
Az előzőt nem fogja szerintem felülmúlni max grafikailag. Ettől függetlenül lehet hogy jó játék lesz, csak mindig az elődhöz fogják viszonyítani.
-
mephi666
nagyúr
sokat kell még addig aludni
amúgy kicsit félő szerintem, mert annyira sok gameplay videót meg screenshotot nem nyomtak még belőle... nehogy elkapkodják a végén......azért bízok bennük...
-
copin
őstag
Nincs valakinek jó képe a szörnyekről? A pályák is érdekesek lehetnek.
-
Findzs
addikt
dzsuker

az év játéka lesz (remélem
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Pixel 7 pro 128/8
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

amúgy kicsit félő szerintem, mert annyira sok gameplay videót meg screenshotot nem nyomtak még belőle... nehogy elkapkodják a végén...