- Milyen nyomtatót vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
remington2 #21 üzenetére
"Miért is?"
Azert, mert konzisztensen olyan (egyebkent eleg egyszeruen megcafolhato) kijelenteseket tesz, amik semmi masra nem jok, mint arra, hogy legyen beloluk egy fasza kis flamewar, az meg igazan senkinek sem hianyzik. Troll.
"Az "ms cuccokkal elégedett vagyok, csak az os-sel nem" hozzáállás meg még ennél is álszentebb, spec nem látok komoly kivetnivalót winben felhasználói szinten"
Azert vegyuk eszre, hogy ez olyan allitas, amit leginkabb ebben a szent pillanatban talaltal ki (illetve delacct kollega).
Nalunk pl. az irodaban Linux van, viszont az APEH nyomtatvanykitolto programja (amit egyebkent nem az MS keszitett) eleg hosszu ideig csak Windowsra letezett (most mar van egy tobbe-kevesbe cross-platform Java ize is, de az egyreszt nem kompatibilis a masik program adataival, masreszt nem sok jot hallottam rola), igy aztan a Wine gyak. megkerulhetetlen volt.
Vagy itt a masik pelda a #20-ban, a WoW szinten nem MS termek, miert lenne kepmutatas Linuxon futtatni?...
Egyebkent meg igazan nem ertem azt a logikat, miszerint ha szuksegem van egy programra, ami Windowsra irodott, attol meg miert kellene szeretnem a Windows kornyezetet, miert kellene penzt kiadnom Windowsra, stb.
"Csak "a gyártót azt vérig fikázom, a termékeit/megoldásait meg azért átveszem" - féle linuxos mentalitás azért lehetne kissé engedékenyebb az ms-sel szemben."
Szerintem meg az "olyanokat fikazok, akikrol semmit sem tudok"-fele mentalitast kellene mellozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Együtt mutatkozik be a OnePlus 15 és az Ace 6
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Google Pixel 10 256GB rom, 12 GB ram eladó
- Monitor tartó / állvány - AlzaErgo ErgoArm S35B
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő