Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Nem nagyon ismerem én sem a CAD alkalmazásokat és tényleg nem sokan használják, de úgy tudom ki van adva Linux -ra is. Ha nem így van javítsatok ki. Amúgy ott a Wine -n kívűl ami tényleg szuper elfutkorásznak rajta a dolgok, rengeteg virtuális gép szofter is van, amik eég hatékonyak.
-
törölt tag
Egyrészt a félelem, másrészt a megszokás miatt, harmadrészt pedig elégedett is vagyok a Vistával (de tényleg
), így nincs ami motiválná a váltást.
A kíváncsiság mondjuk megvan, de mivel egyik cimborám éppen mostanában fog az egyik gépére Linuxot telepíteni, majd jól megvizsgálom közelről is, aztán kikérdezem, mit hogyan, merre és miért.
Azért így keresgélve az Ubuntu pl. máris elkezdett szimpatikussá válni. -
törölt tag
"Szóval nem kell félni tőle, nem rontja el a géped."
Azért csak óvatosan azzal a fogalmazással!
"másrészt a felhasználók nagy (meg merem kockáztatni, hogy 90%) nem használ cadot.">ilyen árak mellett csodálod?>bár nem ez az elsődleges: a felhasználók nagy része szívesen lő verébre ágyúval. -
törölt tag
-
oO7
őstag
Ezt mondom énis... már a 64 bit szermpontjábol. Amúgy én mostmeg a rendszert a hardveren értettem. Tehát hogy nem mindenkinek van 64bit -es gépe.
ZÁRÓJELBEN
Amúgy szerintem ezt az Intel cseszte el akkor amikor a már 64bit -et támogató P4 -ek után "okosan" kiadta a 64bit -et NEM támogató Core Duo -kat. És innentől kezdve az emberek bevásároltak, hogy HÚÚÚÚÚ 2 mag... ezzel most 10 évig jó vagyok... és ennyi. Mert, ha jóltudom az AMD az már ott az Athlon64 -ek óta minden prociját 64 bit ready-vé tett. -
oO7
őstag
szerintem ezt amúgy nem tehetnék meg... Gondold el hogy esetleg valahol még nincs net. Ez szerintem egy nagyon hasonló dolog ahoz, mint hogy nem állhatnak át tiszta 64 bitre mert még nincs elegendő embernek 64bit ready rendszere.
De ez csak tipp.. Valszeg így kényelmesebb mindenkinek -
oO7
őstag
Viszont ha már van ilyen, akkor miért kell belezsúfolni a drivereket a telepítőbe?
mert ha gizike bedugja a pedrive -ját és a indows a telepítőlemezt kéri akkor kétségbeesetten kezd majd el sikítozni (már a gizkie
)
de ez egy hülye példaAmúgy nekem win telepítés + update-k után max a nagyon speciális eszközök maradnak driver nélkül... Pl ujjlenyomatolvasó
-
-
Morden24
nagyúr
Na jó, de ez a "Windows-t szeretnék mindenáron, csak az egyedi igényeimmel" az nagyjából hasonló kategória a "mindenképpen Hummer-t akarok, csak éppen nem keményfaszacsávós terepakármit, hanem sportautót".
Amúgy én továbbra is úgy gondolom, hogy ha a piac változni akar, akkor fog is, a cég - legyen akármelyikről szó - meg alkalmazkodni fog, különben teret nyernek azok, akik jobban alkalmazkodnak. Hozzáteszem, én ilyen téren nem tekintem vallásnak a használt OS-t, meg elvi kérdést sem csinálok belőle, mert nem nagyon szokásom ilyesmi, illetve csak ritkán. Azt használom, amivel elégedett vagyok, aztán csókolom.
-
Morden24
nagyúr
Ezekkel mindig ide lyukadunk ki. Erre én is visszakérdezhetek, hogy te honnan veszed, hogy az igényeid szignifikánsak?
Én abból indulok ki, hogy az MS szokott survey-eket csinálni. Én nem, és szerintem te sem. Ettől még lehet neked igazad, de én mégis az én nézetemet tartom reálisabbnak.
Amúgy kereskedelmi terméknél pont az lenne a gáz, ha minden nyavalyára külön akarnának koncentrálni. Vagy a Hummer esetén is érdemes lenne bekérdezni, hogy miért csak egy termék van a palettán, miért nincsen kétajtós sport és 100 kilós elektromos?
-
Morden24
nagyúr
Sokan vLite-al?
Tehát a Windows felhasználók 0,000001%-a? Na, hát ilyenkor nem mindegy, hogy "milyen társaságba kerül" az ember
Komolyra fordítva a szót, a vLite-olásra bizonyos körökben van igény, és még arrafelé sem általános. Ha nem lenne filemegosztás, akkor ezek a bütykölt szirszarok még minimálisabb embermennyiséget fednének le (félreértés ne essék, engem nem zavar a létük, de hogy szignifikánsak lennének, hááát...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- Padavan firmware
- Hyundai, Kia topik
- Google Pixel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest