Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Gamepad
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
"Windows XP óta van drivertelepítésnél "megkeressem a Windows Update-en?" lehetőség..."
A lényegi különbség - a cikk szerint - hogy itt jól működik. Nekem xp alatt sose talált semmi használhatót.Viszont ha már van ilyen, akkor miért kell belezsúfolni a drivereket a telepítőbe?
Szerintem hagyjuk Gizikét nyugodtan szövegszerkeszteni. Ilyen esetben úgyis a rendszergazda hozná azt a lemezt.
"esküszöm, itt még senki nem látott Windows-t, csak nyomják a rizsát, hogy mi lenne olyan hűdejó."
Hidd el nagyon sok gépre telepítettem már wint. Elég sok embernek. Ilyenkor a munka nagy része (2-3 óra) azzal telik, hogy vadásszunk drivert a neten. Mert a beépített tuti nem jó, az emlegetett megkeresem az updaten alig talál értelmes drivert. Szinte sose.
Sokkal egyszerűbb lenne, ha tényleg működne ez a lehetőség. Szerintem a gyártók is partnerek lennének ebben. Kitennének egy adatbázis a driver elérhetőséggel. Arra felcsatlakozna a telepítő és beszerezné ami neki kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Gamepad
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Kedvenc zene a mai napra
- Ingatlanos topic!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő