Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
válasz
#72042496 #210 üzenetére
engem ebből az 1. meg a 3. az ami érint... megszokás az sokadlagos. Vista-t is megjelenése óta használom és valszeg így leszek a win7 -el is. Egy hétvége alatt meg lehet szokni az újításokat onnantol meg már csak felfele ível a user experience
Office 2007 is bejön mert szép meg miután hozzászoksz valóban gyorsabban megtalálod a dolgoat mint a régebbi verziókban. -
Vladi
nagyúr
válasz
#72042496 #196 üzenetére
Értem.
Csakhogy nagyon gyakran látom ezt az egyik legnyomósabb érvnek. Hogy nincs cad. Egyrészt van - persze nem fullextramegahiper, de van - másrészt a felhasználók nagy (meg merem kockáztatni, hogy 90%) nem használ cadot.A másik joker érv, hogy nincs játék. Itt már a falat kaparom. Azt szoktam erre mondani, hogy a Linux nem játékszer. Értsd: nem játékra kezdték el fejleszteni. Ez csak a 28. a prioritási listán. Ennek ellenére vannak játékok. Szabad projektek, fizetős portolt játékok, plusz programok, amikkel lehet futtatni a wines játékokat több kevesebb sikerrel.
Ez az érv is kifújt.De az figyelemre és elismerésre méltó, hogy beismered, a legfőbb az, hogy félsz tőle. Ezzel már lehet valamit kezdeni.
Szóval nem kell félni tőle, nem rontja el a géped. Lehet, hogy lesznek problémák, meg szokatlan a dolog, de ugyanakkor biztos, hogy lesznek akik segítenek.Ha van kedved és időd rá, bele kell fogni, meg kell ismerni. Veszíteni valód nincs. Max tanulsz pár dolgot, az meg mindig hasznodra van.
-
bambano
titán
válasz
#72042496 #147 üzenetére
Az egy tiszta, korrekt hozzáállás, ha azt mondod, hogy NEKED nem felel meg vagy azt, hogy TE most nem tudsz elég energiát fordítani rá és maradsz a windowsnál.
De nem erről beszélek, hanem arról, amikor olyan tényeket kezd el félremagyarázni valaki, amik nem igazak. Mert ezen második esetben objektíven ellenőrizhető dolgokról hirdet téves véleményt, míg az első esetben a saját berkein belül nyilatkozik. Mintha valaki azt kezdené magyarázni, hogy nekem nem felel meg a linux, tehát nem is létezik linux.
Olyan, mintha egyesek fudolni akarnának (de szép igét alkottam...), pedig csak saját hülyeségüket verik nagydobra. Ezt nem értem, erre várom a magyarázatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest