Új hozzászólás Aktív témák
-
_Scythe_
aktív tag
válasz
John Fowler #27 üzenetére
"Más írta, hogy miért ne egye az OS a vinyót meg a ramot, ha egyszer van. Én erre azt mondom hogy csak. Elvből. Az erőforrás nem azért van, hogy az oprendszer jól felegye."
Kár, hogy csak most olvasom, már annyira nem aktuális, mert ott a pont, vagy legalábbis a pontosvessző, én még egy kicsit tovább mennék: és ez forintosítható is.
Ugyanarra a munkára 10x nagyobb erőforrás igénnyel rámenni minek? +50-100W-ot ugyanazért a munkáért? Ugyan már...Amúgy az egész hsz-eddel egyetértek.
-
moonman
titán
válasz
John Fowler #229 üzenetére
nem másolja fel az összeset, a legtöbb default települő driver unidriver és nem specifikus. ott a Windows Update, egyre több driver található fent, egyrészt a méret csökkentése miatt, másrészt rugalmasabb az online adatbázist bővítgetni, mint félévente driver pack-eket kiadni - amire NT4 idején még volt példa.
-
moonman
titán
válasz
John Fowler #228 üzenetére
biztos meglepő, de nem a Microsoft-on múlik, hogy mely gyártó működik együtt velük a beépített driverek ügyében. töltsd le a gyártótól.
-
Morden24
nagyúr
válasz
John Fowler #42 üzenetére
Árukapcsolás. Ez a dolgok rákfenéje mindenhol.
Ha köteles lennék használni, akkor egyetértenék, de te már előbb is kifejtetted, hogy nálad "elvi kérdések" ezek. Ilyen tekintetben oké, megértelek, de vitatkozni nem látom értelmét, mert nálam meg pont nem azok.
Hidd el, ha az Mplayert utólag lehetne megvenni, nem kéne a kutyának sem.
Ha a firefoxért 10 dollárt kéne fizetni, az kinek kéne?
WM-ben boldog-boldogtalan rakja fel a 3rd party mp3, meg movie-lejátszókat
WM-en szerintem teljesen más kategória, ahol én is meg tudom mondani, hogy a Pocket IE a nyomába sem ér az Operának pölö. Desktopon más a helyzet, nem látom a párhuzamot.
A Lightwave-es példánál nagyon is látom a különbséget. Pontosan arról van szó, hogy anno flottul ment Amigán egy scene mondjuk ezer poligonnal, ma a gigaramos gépen ugyanilyen flottul megy a 10millió is.
Viszont ha te nem akarod a 10 milliót kihasználni, akkor sem fog elindulni az Amigán. Itt ez a lényeg.
Szerinted ha lenne egy survey hogy akarod-e ha jobbklikkre azonnal megjelenne a menü, ha a win nem omolna össze pitiáner műveletek közben, ha a bootidő feleződhetne, stb-stb, hány ember mondaná, hogy "nem kell, jó ez így"?
Na most ez kb. olyan, mint a fizetésemelés vagy az ingyenpia. Ha felajánlják, akkor ki az, aki azt mondja, hogy nem kéri? Viszont szerintem a legtöbb ember kvázi leszarja, hogy a gépének 30 mp vagy 45 mp vagy 60 mp a bútideje.
-
Morden24
nagyúr
válasz
John Fowler #27 üzenetére
Filemanagernek én a windows explorert nem nevezném.
Te nem. Én hiányolnám.
A browser megint olyan amilyen (én speciel a saját gépemen IE-t sosem használok), mediaplayer meg úgy szar ahogy van.
Böngésző- és médiapléjervitába nem szállok be, kábé a vörös kismellű-szőke nagymellű szintjén van a dolog. Egyébként meg az számít, hogy a többség mit használ. Ameddig a többség baszik bele, hogy 3rd party cuccot használjon, addig települni fog úgyis.
Más egyéb? Most tényleg? Levelezőkliensre miért nem írtál semmit? Egyébként felesleges ezen vitatkozni, mert igazából senkit nem érdekel, hogy te vagy én mit tartunk feleslegesnek, vagy mit tartunk nagyon fontosnak. Majd ha a te véleményed egy piacilag meghatározó halmaz véleménye is lesz egyben, akkor nem lesz kaka a fejeden, mert a dolog így működik.
Amikor pl. mindez 1992-ben egy 14MHz-es Amigán mode0-ás vinyóval elérhető volt? Ezen gondolkodjatok el.
Látok némi különbséget. A Lightwave-et is Amigán futtatták. K_rva anyját a Newteknek, azóta már gigaramok kellenek a működéséhez. Fúj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest