Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
John Fowler #27 üzenetére
Filemanagernek én a windows explorert nem nevezném.
Te nem. Én hiányolnám.
A browser megint olyan amilyen (én speciel a saját gépemen IE-t sosem használok), mediaplayer meg úgy szar ahogy van.
Böngésző- és médiapléjervitába nem szállok be, kábé a vörös kismellű-szőke nagymellű szintjén van a dolog. Egyébként meg az számít, hogy a többség mit használ. Ameddig a többség baszik bele, hogy 3rd party cuccot használjon, addig települni fog úgyis.
Más egyéb? Most tényleg? Levelezőkliensre miért nem írtál semmit? Egyébként felesleges ezen vitatkozni, mert igazából senkit nem érdekel, hogy te vagy én mit tartunk feleslegesnek, vagy mit tartunk nagyon fontosnak. Majd ha a te véleményed egy piacilag meghatározó halmaz véleménye is lesz egyben, akkor nem lesz kaka a fejeden, mert a dolog így működik.
Amikor pl. mindez 1992-ben egy 14MHz-es Amigán mode0-ás vinyóval elérhető volt? Ezen gondolkodjatok el.
Látok némi különbséget. A Lightwave-et is Amigán futtatták. K_rva anyját a Newteknek, azóta már gigaramok kellenek a működéséhez. Fúj.
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen videókártyát?
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED - Fehér
- Apple iphone 12 Pro Max 256gb olcsón
- Eladó gyönyörű Apple Watch Ultra LTE Cellular+GPS modell , 87% akksi + extra Spigen tok.
- GAMER INTEL CORE I5 14600K/32GB DDR5/RTX 3080 10GB/1TB NVME SSD/
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Iphone 14 Pro Max 128GB AKCIÓ!!!// Akku 100% // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest