Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen videókártyát?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Túl van misztifikálva, elriaszák az átlagembert, én is tanultam általános iskolában 25 éve kb. Nem játékosan tanítják bemutatva pl. videólejátszáson hasonló dolgokon keresztűl a működését, e helyett sok ideig csak a bináris vagyis a kettes számrendszert, tízes számrendszert magyarázák. Sok időt vesz el a számítástechnika története ez sem valami izgi téma lyukkártya, x86 gépek kialakulsa, ARM Advanced RISC Machine architektúrákról hasonló. Valósidejű oprendszeretől, GNU General Public License -ig stb, jogi kérdésekig, ezek egy általános minimális tudásnál nem lényegesek Gizikének.
-
Morden24
nagyúr
#246: szerintem meg az a baj, hogy sok felhasználó van, aki fél minden újtól, még egy felugró ablaktól is, de azért habzó szájjal fikázza a linuxot...
Ez olyan tuddhogyértsd-beszólás volt, amihez effektíve közöm nincsen, vagy esetleg valami általam ismeretlen okból nekem szántad?
Mellesleg hasonló tudatlan fikázást lehet látni/hallani/olvasni Windows-irányba is.
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-LINK routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 3
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen autót vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
én biztos nem.