Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Hát, én az előző gépemen összesen kétszer telepítettem win-t a 3 év alatt: egyszer amikor összeraktam, egyszer, meg amikor elszállt a VGA-m (nem tudtam, miért nem indul csak csökkentett módban a rendszer, de amikor a reinstall sem segített, másnap végleg kipurcant a VGA). A jelenlegi gépre febr-ban mászott fel a rendszer, és jó meg gyors meg stabil. Csak a vírusgyilok és a tűzfal indul auto-ban rendszerindításkor, minden más progi akkor, ha én szeretném. Karban kell tartani, ennyi
A linux-on meg eléggé gondolkozok, de eddig még nem sikerült elszánnom magam, hogy felrakjam...viszont az Openoffice fent van
De tény: egyre barátibb a linux, ha meg directx kompatibilitást is kapna alapból, akkor pláne jó lenne a népnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De tény: egyre barátibb a linux, ha meg directx kompatibilitást is kapna alapból, akkor pláne jó lenne a népnek.