Új hozzászólás Aktív témák
-
5h4rK
tag
Sztem az a lenyeg, hogy a Windows alatt az egyszeru dolgok tenyleg egyszeruek, de amikor csak egy kicsit macerasabb dolgot kell csinalni, na az mar hihetetlenul bonyolult.
Linux alatt az egyszeru nem mindig banalis, de a bonyolultabb dolgokat konnyeden el lehet vegezni
Remelem, hogy ertitek mit akarok kikohogni
-
5h4rK
tag
válasz
zsolt320i #92 üzenetére
Ha jol emlekszem epp te hulyezted le ma a Linux Kernelt. Semmi erveles, csak ugy. Ne haragudj de egy 13 millio soros cuccra azt mondani, hogy hulye anelkul hogy alatamazd .... hat nem is tudom. Itt - nagyjabol - mind tudjuk elonyeit, hatranyait es epp azt targyaltuk, hogy van-e letjogosultsaga. "miért könnyebb a windowst portolni a változatos hw-ket tartalmazó pc-kre " Hogy mi?
-
5h4rK
tag
válasz
FehérTurul #63 üzenetére
Szerintem nem olyan rossz az a Windows - vinfos - ... A Microsoftrol mindenkinek megvan a velemenye ... de a 7 mint termek, el kell ismerni, hogy nem olyan rossz
-
5h4rK
tag
Engem csak az zavarna, hogy ha pl. tenyleg elterjedne es gondok lennenek a stabilitassal/biztonsaggal akkor - szerintem - a hozza nem ertok koreben csokkenne a Linux megbizhatosaga. Sok vizet nem zavarna, de ettol fuggetlenul nem neznem jo szemmel...
-
5h4rK
tag
Tenyleg nem egy oprendszer. A kernel az az OS magja. Szoval ha csereled az aktualis kerneled erre, akkor - elmeletileg - fognak futni az .exe -k is. Ahhoz, hogy teljes erteku operacios rendszer legyen ahhoz epiteni kell kore egy disztribuciot ( mint pl.: Debian, SuSe, Ubuntu stb )
-
5h4rK
tag
Szerintem zsolt320i driver developer a HP-nal es ezert tudja, hogy mire konnyebb drivert fejleszteni
-
5h4rK
tag
Komoly toke nelkul nem tudom, hogy mire lesznek kepesek. Esetleg ha kialakulna egy olyan fejlesztoi kor mint a Linux eseteben, de ketlem. Azert ez sokkal bonyolultabb mint amilyennek tunik.
Teszteltem a ReactOS -t is, de szegeny nemhogy Win -es programokat, de meg a sajat beepitett progijait sem tudja stabilan futtatni. Ettol fuggetlenul full respekt a ReactOS csapatanak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest