- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
Áh a driver ellátottsággal nincs gond ma már, bár az én gépemnél még jó előre kell gondolkodni, és egy atheros hálókártya drivert hagyni a vinyón, mert ha nincs akkor el van vágva a nettől a gép, bár elég népszerű chip és elég régi is ahhoz hogy a telepítőben benne legyen, de nincs(mellesleg amikor új volt, bár bugos volt a driver az tény, de olyan lazán megfektette az überbiztonságos vistát hogy ihaj(végtelenségig tartó betöltőcsík, soha be nem töltődés, random kékhalál, durván szaggató asztal egérkurzorostul).
Az ati driver telepítése után rendszeres 1024*768 lesz a max felbontás a képernyőbeállításokban az befigyel (szerencsére ccc-s kényszerítéssel ki lehet ütni), na meg egyszer a rejtélyesen használat közben észrevétlenül(annyira, hogy másnap az eventlogból tudtam meg, hogy kb miközben játszottam állítólag megsérült a registry, amikor a sérülés "eredményét láttam" (eltűnt a win beépített hálózati felhasználója, és a hálózati szolgáltatások nagy része access denied, vagy a nem induló szolgáltatásoktól függés miatt nem indult el sehogy) megsérülő registry. Mindezt úgy hogy azon kívül semmi se sérült, a gép betonstabil, vinyón 0 hiba, smart szerint is 0 hiba és kiváló állapot. Ez máig rejtély, eddig 2 win gurunak "tört bele a foga".
De hétvégén is előadott egy meglepőt. Bekapcsolom a gépet, már vista sp2 rendszeresen frissítve, majd kék halál: UNKNOWN hard error C:\Windows\system32\ntkrnl.dll (asszem ez volt). Reset, majd hiba nélkül elindul... és megy úgy 14 órát kikapcsolásig. (elején majdnem szívrohamot kaptam, hogy megint pont hétvégén szopat meg)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ingatlanos topic!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest