Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Riasztó topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Miért nem legális az integrálás? A frissített iso továbbadása mondjuk lehet h az. Bár sose használnék ismeretlenek által hegesztett képfilet.
Saját használatra én is integrálni szoktam, sokkal 1xerűbb egyben letölteni egy updatepacket, mint végigvárni, hogy szedjen le gépenként 1 gigát a netről.
-
t72killer
titán
A desktop (több ablakot és parancsikont egyidejűleg mutató felület) leépítése SzVSz durva bukta lenne. El tudsz képzelni Metro -szerű ui-t asztal nélkül egy tervezőirodai gépen? Totálkáosz... Nem értem, hogy az os-fúzió miért jelenti a gagyibb telefonos felület átültetését asztali gépekre/notebookokra?? Már épp azt vártam, hogy nagyobb képernyőjű telón két ablak (pl opera és cset) lehessen nyitva egyszerre. Erreföl a 27"-os monitoromon A5-ös csempékkel gázol el a metró (nehogy melléklikkeljek a szocreál ie10 csempének).
#18: azért a vistában történt egy-s-más...
Egy kis filozófia: nem értem, hogy sokan miért tartják s fejlődés kulcselemének a gui-t. Linuxnál pl akár feltelepített rendszert átheggeszthet az ember kde-ről gnome-ra... Tény, kell a hatékony user-gép interakció, de most komolyan, van ilyen gond a win95-win7 vonalon? Nem hiába használnak asztal-tálca jellegű elrendezést a mac-nél és a legtöbb linuxnál is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16GB 512GB (2022-es gyártás)
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16GB 1Terra (2022 gyártás) 2
- NIKON D7500 - DSLR fényképezőgép váz (+ teljes NIKON szett!)
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16GB 1Terra (2022 gyártás) 1
- Macbook Pro 16" A2141 2019 i9 32GB 1Terra (94 Ciklus 93% akku!!) (2020.11.30.)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi