- Steam Deck
- Acer notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ZIDOO médialejátszók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Miért nem legális az integrálás? A frissített iso továbbadása mondjuk lehet h az. Bár sose használnék ismeretlenek által hegesztett képfilet.
Saját használatra én is integrálni szoktam, sokkal 1xerűbb egyben letölteni egy updatepacket, mint végigvárni, hogy szedjen le gépenként 1 gigát a netről.
-
A desktop (több ablakot és parancsikont egyidejűleg mutató felület) leépítése SzVSz durva bukta lenne. El tudsz képzelni Metro -szerű ui-t asztal nélkül egy tervezőirodai gépen? Totálkáosz... Nem értem, hogy az os-fúzió miért jelenti a gagyibb telefonos felület átültetését asztali gépekre/notebookokra?? Már épp azt vártam, hogy nagyobb képernyőjű telón két ablak (pl opera és cset) lehessen nyitva egyszerre. Erreföl a 27"-os monitoromon A5-ös csempékkel gázol el a metró (nehogy melléklikkeljek a szocreál ie10 csempének).
#18: azért a vistában történt egy-s-más...
Egy kis filozófia: nem értem, hogy sokan miért tartják s fejlődés kulcselemének a gui-t. Linuxnál pl akár feltelepített rendszert átheggeszthet az ember kde-ről gnome-ra... Tény, kell a hatékony user-gép interakció, de most komolyan, van ilyen gond a win95-win7 vonalon? Nem hiába használnak asztal-tálca jellegű elrendezést a mac-nél és a legtöbb linuxnál is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest