- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Azért azt vedd figyelembe, hogy a kék halált sanszos, hogy hibás, harmadik féltől származó illesztőprogram, vagy hardveres hiba okozza.
Egyik sem az operációs rendszer sara.
Én az első nyilvános béta óta használom a 7-est, és eleinte ott is előfordult. A driverek kiforrásával eltűnt.
De azért én utánanéznék az eseménynaplóban, vagy a blue screen kódjával, hogy pontosan mi a probléma.
Mert ugye az autó is megáll, ha szar éjszíjat vettél, és netán elszakad...Mivel nincs tapasztalatom a 8-assal, ezeket általánosságban írtam.
A topikhoz pedig:
A GUI-val kapcsolatos sirámok.. csak annyit, hogy nem kötelező használni a rendszert.
Nekem sem tetszik, én sem teszem.
Miért veszel olyan terméket, amit nem használsz szívesen? Senki sem kényszerít rá.
Valamint el is adhatod.Én is reménykedem még egy valódi, asztali gépre szánt Windowsban, de úgy néz ki, nem ebbe az irányba haladunk.
Egy szó mint száz, azokat nem értem, akiknek nem tetszik, mégis használják, utána pedig teleokádják a fórumokat... érthetetlen....
-
válasz
fordfairlane #58 üzenetére
Én néha játszadozom is, így a többi rendszerrel meg vagyok lőve
Szóval reménykedem egy jó Windowsban még, ami nem tabletre készül. -
válasz
fordfairlane #55 üzenetére
Szerintem a 7 sok embernél olyan lesz, mint többeknél az XP.. bevált, és majd egy évtizedet kihúzott...
-
Most először fog előfordulni, hogy két generációval lemaradok Windowsban
Hacsak a 9 nem győz meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/240GB SSD/ZALMAN Z11 - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest