- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért azt vedd figyelembe, hogy a kék halált sanszos, hogy hibás, harmadik féltől származó illesztőprogram, vagy hardveres hiba okozza.
Egyik sem az operációs rendszer sara.
Én az első nyilvános béta óta használom a 7-est, és eleinte ott is előfordult. A driverek kiforrásával eltűnt.
De azért én utánanéznék az eseménynaplóban, vagy a blue screen kódjával, hogy pontosan mi a probléma.
Mert ugye az autó is megáll, ha szar éjszíjat vettél, és netán elszakad...Mivel nincs tapasztalatom a 8-assal, ezeket általánosságban írtam.
A topikhoz pedig:
A GUI-val kapcsolatos sirámok.. csak annyit, hogy nem kötelező használni a rendszert.
Nekem sem tetszik, én sem teszem.
Miért veszel olyan terméket, amit nem használsz szívesen? Senki sem kényszerít rá.
Valamint el is adhatod.Én is reménykedem még egy valódi, asztali gépre szánt Windowsban, de úgy néz ki, nem ebbe az irányba haladunk.
Egy szó mint száz, azokat nem értem, akiknek nem tetszik, mégis használják, utána pedig teleokádják a fórumokat... érthetetlen....
Új hozzászólás Aktív témák
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Windows 11
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged