Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Már megmutattad, hogy fogalmad sincs az egészről, nem kell tovább bizonygatni.
Nincs nagyobb gond a kompatibilitással, mint bármelyik win esetében. Az elején pedig hasonlóképpen indult minden, még az XP is!
"Az XP-hez nem kellett ilyeneket adniuk, az fogyott anélkül is."
eltelt több, mint egy évtized, és megjelentek az okostelefonok, a tabletek, elterjedtek a notebookok, ...
A régi nem mindig jobb, még akkor sem ha működött, mert a körülmények változnak. Ami akkor jó volt, az ma már nem az. Ez ebben az iparágban hatványozottan igaz."Oké, vannak ingyenesek is.. De gondolom a jobbak úgyis fizetősek, ahogy az lenni szokott. Ám emiatt biztos nem érdemes 8-at venni "
Ez csak 1 funkció, és biztosan nagyon sok hasznos és ingyenes app lesz, ez már más platformokon is így volt. Legfeljebb lesz rajta reklám vagy valamilyen más megoldás. Esetleg otthonra lesz ingyenes. Ami ma van ingyenes alkalmazás máshol, annak semmi akadálya, hogy az áruházba is bekerüljön egyszer valamilyen formában.
Amiatt megkérdőjelezni valaminek a létjogosultságát, mert TE nem használod elég szűklátókörűségre utal. A többség nem sleep-be teszi a gépét. Ez akkor is hasznos funkció, mert az emberek 99%-a ki szokta kapcsolni.
-
JanR
addikt
Megmondom őszintén neked, ha nem játszanék és nem használnék egy-két specifikus programot ami win7-el már működik (idő volt mire jó drivereket írtak hozzá és meg is találtam), akkor használnám a win8-t. Sajnos 1-2 program nem indul el 8 alatt ami 7 alatt igen. De mivel nem egy egyszerű júzer vagyok, így maradok a 7-nél.. pedig tetszik
-
törölt tag
"Az miért lenne facepalm, hogy nem kívánom szórni a pénzem a Storeban, hanem inkább az ingyenes progik között keresek megfelelőt? Az, hogy nem fizetek online?? Szerinted talán olyan biztonságos? Akkor hajrá.. "
Tudod mi az a store?
"Na, a doksik.. Nekem nincsenek ilyenek! Van pár általam írt szövegállomány, feljegyzések, információk. De ha lennének, akkor is tudnám, mit hol találok. Aztán commanderrel rámegyek, enter, és már nyitja is a szükséges program. Nekem ez az egyszerű. Mindennek megvan a helye, nálam nincs káosz, ez a titka. Ez vontakozik az összes fájlra. 4 partíció, mindegyik másra, az F:-en a fő mappák, amikben bármit el tudok helyezni, mindennek van kategória! Keresni csak dll-eket szoktam néha, vagy mást, amit egy új program hiányol esetleg."
Normális rendszerben, amit eredetileg a Longhornban tervezett MS az egész filerendszer egy nagy adatbázis lenne, indexeléssel. S mindegy lenne hol tárolod logikai úton, gyorsan elérhetö lenne. E szempontból nem rossz a w8 Modern felülete,sok másból viszont nagyon is.
-
oO7
őstag
Nemhiszem, hogy a 9 a 8-hoz képest túl nagy váltás lesz, legfeljebb addigra ér be minden fejlesztés úgy rendesen...
"Nem kedvelem a csempéket, a szép, különböző formájú, gondosan megrajzolt ikonokat kedvelem"
milyen szép is az amikor kintvan a desktopon egy adag ikon és az egyik egy "modern" letisztult 2D-s ikon, a másik ilyen meseszerű 3D-s valami, a következő valami fotorealisztikus csillogó-tükröződő, stb... mennyire rosszak is a csempék ahol van eleve egy színe a csempének ami alapján helyből baromi gyorsan beazonosítod, hogy hova kell klikkelni, aztán ha mégsem, akkor is a csempék ikonjai egyszerű szimbólumok, amiket könnyű felismerni... egységesebb, következetesebb, és összeségében emiatt szebb, kényelmesebb, jobban használható"Nekem ne adjanak pár színsémát, aztán kész.. Meg ablakonként másik háttérkép? Na ne.. van ízlésem.
Inkább adjanak különböző ablak típusokat, különböző ablak gombokkal, a sliderek gombjait mikor lehet már végre logikusan (is) elhelyezni? Nem beszélve az egyedi színek beállításáról, és minden ki-be kapcsolhatóságáról, amit csak tud a GUI"
az elvárásaid alapján már megbocsáss, de kétségbevonnám az ízlésed..."Nem akarok egyszerre több jelyen keresni. Sőt, még egy helyen is ritkán. Én nem értem, csupa amnéziás ül a gépe előtt, nem tudja, hogy mit hová tett rajta??"
Mi a gyorsabb? rákeresni egy XY doksira, entert nyomni és már olvasni/szerkeszteni, vagy bemenni a Windows Explorerbe vagy Total Commanderbe (ki mit szeret), kiböngészni a fájlt és megnyitni, esetleg a Word-öt megnyitni majd ott egy File | Open után kitallózni a keresett fájlt?"Nem akarok több tízezer?? alkalmazás közül válogatni a Storeban!
Eleve, Store.. tehát nem egy sourceforge.net, vagy ilyesmi.. És egyébként sem fizetek online!"
facepalm #1"Nem akarok oldalra tűzni appokat! (miafenének?) Semmit sem akarok tűzni sehová, pláne nem oldalra"
például, hogy oldalra kirakd a chat-et mellette meg netezgethess? nekem pl a Twitter van oldalra kirakva (azt használom lényegében RSS helyett)"Mi az a fastboot? Hibernálás, Nem szimpatikus"
facepalm #2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gaming notebook topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged