Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Az miért lenne facepalm, hogy nem kívánom szórni a pénzem a Storeban, hanem inkább az ingyenes progik között keresek megfelelőt? Az, hogy nem fizetek online?? Szerinted talán olyan biztonságos? Akkor hajrá.. "
Tudod mi az a store?
"Na, a doksik.. Nekem nincsenek ilyenek! Van pár általam írt szövegállomány, feljegyzések, információk. De ha lennének, akkor is tudnám, mit hol találok. Aztán commanderrel rámegyek, enter, és már nyitja is a szükséges program. Nekem ez az egyszerű. Mindennek megvan a helye, nálam nincs káosz, ez a titka. Ez vontakozik az összes fájlra. 4 partíció, mindegyik másra, az F:-en a fő mappák, amikben bármit el tudok helyezni, mindennek van kategória! Keresni csak dll-eket szoktam néha, vagy mást, amit egy új program hiányol esetleg."
Normális rendszerben, amit eredetileg a Longhornban tervezett MS az egész filerendszer egy nagy adatbázis lenne, indexeléssel. S mindegy lenne hol tárolod logikai úton, gyorsan elérhetö lenne. E szempontból nem rossz a w8 Modern felülete,sok másból viszont nagyon is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest