Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz ceia #78 üzenetére

"Az miért lenne facepalm, hogy nem kívánom szórni a pénzem a Storeban, hanem inkább az ingyenes progik között keresek megfelelőt? Az, hogy nem fizetek online?? Szerinted talán olyan biztonságos? Akkor hajrá.. "

Tudod mi az a store?

"Na, a doksik.. Nekem nincsenek ilyenek! Van pár általam írt szövegállomány, feljegyzések, információk. De ha lennének, akkor is tudnám, mit hol találok. Aztán commanderrel rámegyek, enter, és már nyitja is a szükséges program. Nekem ez az egyszerű. Mindennek megvan a helye, nálam nincs káosz, ez a titka. Ez vontakozik az összes fájlra. 4 partíció, mindegyik másra, az F:-en a fő mappák, amikben bármit el tudok helyezni, mindennek van kategória! Keresni csak dll-eket szoktam néha, vagy mást, amit egy új program hiányol esetleg."

Normális rendszerben, amit eredetileg a Longhornban tervezett MS az egész filerendszer egy nagy adatbázis lenne, indexeléssel. S mindegy lenne hol tárolod logikai úton, gyorsan elérhetö lenne. E szempontból nem rossz a w8 Modern felülete,sok másból viszont nagyon is.

Új hozzászólás Aktív témák