- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bébá
tag
Nos én még decemberben váltottam Vistárol 8-ra kihasználva az olcsóbb árat.Nem bántam meg.Vannak hiányosságai amikat ha javitanának még jobb volna.43 évessen csak pislogtam hogy ez mi?, miután megláttam az új kezelö felületet.De rászántam az idöt beállitgattam magamnak, így már egész használható számomra.Telepités óta cseréltem videókártyát az egyik gyártoról áttértem a másikra.Driver uninstall újat fel.Probléma nélkül viselte.Egy régi Abit alaplapom van, eddig semmi anomáliát nem tapasztaltam.Müködik minden rendessen.Többen irták hogy a rendszer azért van hogy képes legyen a többi programot futtatni, és egyébként sincs kedvük állitgatni,személyre szabni az operációs rendszerüket.Pedig bizony hogy kell.Sőt, bármilyen programot telepitesz azt is beállitgatja az ember ha szükséges.Ha vásárolsz egy autót ott is beállitgatod az ülést, kormányt, tükröket a rádió állomásokat stb.Mert nem biztos hogy neked ugy jó ahogy a gyártó beállitotta.Ha vásárolsz egy új tv-t azt is személyre szabja az ember.Ugyaneszt meg kell tenni az operációs rendszereddel is.Legalább is ez az én véleményem.Így hogy én beállitottam magamnak mindent, felraktam azokat a programokat amikre szükségem van teljessen használható számomra.A start menü hiányát megszoktam, így is megtalálom amit akarok nem bonyolultabb számomra.Az aki megvásárolta a 7-est, és megvan elégedve vele annak tényleg nem biztos hogy megéri váltani és kifizetni nem kevés pénzt.De senki nem tart pisztolyt a fejéhez hogy kötelezö.Sokan sirnak hogy így szar, úgy szar.Szerintem nem szar, vannak hibái de teljessen jól használható számomra.Elnézést hogy egy kicsit hosszúra sikeredet.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest